23948sdkhjf

Ny 2.generations Klimagulv fra Novopan Træindustri

| Medlemsnyhed | Indrykket af KRONOSPAN - Novopan Træindustri

Nu reducerer Novopan Klimagulv ikke kun varme- og energiforbruget i gulvvarmen - men også tiden væsentligt ved stående sømfri montage!

På årets messe BYGGERI ’14 i dagene den 25-28. februar introducerer NOVOPAN TRÆINDUSTRI A-S en ny forbedret montageløsning, der reducer tidsforbruget ved udlægning af alu-varmefordelingspladerne i NOVOPAN KLIMAGULV. Løsningen er sømfri, hvorved der undgås buler i alu-pladerne grundet spændinger og “væltede" monteringsøm.

Et nyt, moderne og hurtigtregulerende træbaseret gulvvarmesystem, der fordeler og sikrer en ensartet og energibesparende varme. NOVOPAN KLIMAGULV er resultatet af de senere års udvikling, der hjælper boligejere til at reducere energiforbruget og byggebranchen til at honorere de nye skærpede lovpligtige 2020-energikrav til nye bygninger og miljørigtige byggematerialer.

NOVOPAN KLIMAGULV kan tilpasses de fleste konstruktioner og er en gennemarbejdet og komplet løsning til installering af vandbaseret gulvvarme. Systemet er egnet til såvel nybyggeri som boligrenovering, og er en hurtig, tryg, enkel og økonomisk løsning, der bl.a. ligger under gulvet i projektet Åhusene - Aarhus, Svalin - Roskilde og senest i udvidelsen af ARoS Aarhus Kunstmuseum med schmidt/hammer/lassen architects tilbygning af tagpavillonen.

Sømfri montage, hurtig og sikker nedlægning og stærk ergonomi!
Novopan Træindustri A-S introducerer 2.generation af NOVOPAN KLIMAGULV - gulvpladen til gulvvarme - med et nyt monteringsvenligt design. Alu-varmefordelingspladen bygger på et nyt design med vulster (små udposninger) i de kanaler, hvor aluminiumsprofilen placeres i de forfræsede spor i gulvspånpladen. Montagen sker stående. Pladen slippes, og den falder let og uhindret på plads i sporet. Efterfølgende fikseres varmefordelinspladen i gulvspånpladens spor, og den ligger plant til underlaget. Designet gør, at alu-varmefordelingspladen fikseres øjeblikkelig og helt uproblematisk uden traditionel brug af søm til fastgørelse. Sømfri fiksering mindsker risikoen for evt. spændinger og buler i alu-pladerne. Monteringen foregår let og ergonomisk uden uhensigtsmæssige belastende arbejdsstillinger for montøren. Designet forbedrer monteringstiden væsentligt, så i en tid med fokus på lønomkostninger i byggeri, er der noget at spare på det nye 2.generations NOVOPAN KLIMAGULV.

Varmefordelingspladen er afprøvet af SBi, Statens Byggeforskningsinstitut.

Skru op og ned for varmen - reaktionstiden er stadig kort, og økonomien bevaret !
Temperaturændring opnås stadig ved f.eks. natsænkning - den ønskede temperatur opnås indenfor en halv til to timer modsat traditionelle gulvvarmesystemer indstøbt i betondæk, som er op til tolv timer om at nå en ønsket temperaturændring grundet betondækkets store termiske inerti. Således kan der stadig opnås energibesparelser på ca. 5 % af varmeregningen.


Fakta-box
• Ingen spændingsbuler fra montagesøm
• Ligger spændingsfri ved temperaturvariationer
• 40% hurtigere montering
• Ingen ”væltede” monteringssøm, der senere ligger og gnaver/afgiver knirkelyde
• Kan ved fejlmontage fjernes uden deformationer
• Testet af SBi - Statens Byggeforskningsinstitut
• Super ergonomisk montage stilling
• Ingen belastende arbejdsstillinger for montøren

Læs mere i vedhæftet PDF, Kontakt Peter B. Simonsen eller se mere på www.novopan.dk.

Kontaktperson:
NOVOPAN TRÆINDUSTRI A-S, Produktspecialist Peter B. Simonsen +45 20 78 60 71 eller pbs@novopan.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
KRONOSPAN - Novopan Træindustri

Fabriksvej 2
Pindstrup
8550 Ryomgaard
Danmark
KRONOSPAN - Novopan Træindustri

Send til en kollega

0.121