STOCKMASTER - professionelle stiger og plukkeudstyr

| Medlemsnyhed | Indrykket af GMV A/S

GMV A/S er forhandler af Stockmasters stiger og plukkeudstyr som er stabile, sikre og nemme at manøvre rundt.

NAVIGATOR:
Stockmaster Navigator flyttes rundt med brug af minimale kræfter, og gør det langt hurtigere end andre konkurrende produkter. Kan bruges som en vogn, hvilket ikke mange andre kan. Fås med et gelændersystem, der kan tilpasses jobbet og automatisk lukning af låge. Ideel til plukkeopgaver af mindre kasser/varer.

LIFT-TRUK:
Stockmaster LIFT-Truk er en nem og sikker måde at "plukke" tungere varer. Kasser/varer der vejer op til 60 kg kan plukkes, sænkes og transporteres i én handling. Hele processen kan håndteres sikkert og nemt af én person ved hjælp af en simpel og sikker optræksmekanisme (manuel model) eller fjernbetjening (elektrisk model).

TRACKER:
En kraftig mobil platform til almindelig vedligeholdelse eller inspektion.
Stockmaster TRACKER er nem at manøvre rundt med vha. to store hjul og kraftige håndtag, og den store platform med gelænder gør det til en "sikker fornøjelse" at arbejde i højden.
Platformen kan indstilles i tre forskellige positioner hvilket giver en bedre ergonomisk arbejdsstilling ved plukkeopgaver, vedligeholdelsesopgaver eller andre situationer.

STEP-THRU:
Giver mobil passage for adgang til transportkøretøjer og forhøjede lagerområder. Fås med perforerede trin som giver forbedret sikkerhed ved udendørs brug.
Den farlige praksis med at kravle op og hoppe ned fra lastbiler, eller brug af trin stiger for at få adgang til højt beliggende steder er elimineret, hvilket reducerer risikoen for ulykker.
Nem at manøvre rundt med vha. to store hjul som bevæger sig let hen over ujævne områder.

Har du brug for yderligere informationer og priser, så kontakt GMV A/S.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
GMV A/S

Industriparken 1
7182 Bredsten
Danmark
GMV A/S

Billeder & videoer

Lift-Truk_4Navigator_1Navigator_2Navigator_3Navigator_4Step-Thru_1Step-Thru_2Tracker_1Tracker_2

Send til en kollega

0.108