Hartmanns køber Man2Man

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hartmanns A/S

Vikarbureauet Man2Man sælger sine aktiviteter til konsulenthuset Hartmanns, som dermed fortsætter sin vækst og udbygger positionen på det danske jobmarked.

Man2Man har gennem 18 år opbygget en troværdig og anerkendt virksomhed, som tilbyder offentlige og private virksomheder professionel, hurtig og effektiv service inden for især vikarløsninger.

Man2Man har imidlertid taget en beslutning om at tilbyde sine kunder og vikarer et endnu bredere fundament samt styrke mulighederne for at videreudvikle aktiviteterne. Virksomheden har i en periode været i dialog med det landsdækkende konsulenthus Hartmanns om at overtage og videreudvikle aktiviteterne i Man2Man.

- Forhandlingerne er nu tilendebragt til begge parters fulde tilfredshed, fortæller Man2Mans Direktør, Johnny Jørgensen. Han ser frem til fortsat at bruge sin viden og betjene sine kunder som Business Manager i Hartmanns. Johnny er især glad for at kunne tilbyde sine kunder og vikarer en fortsat stabil og professionel service, samt tilbyde kunderne en endnu bredere vifte af services.

Konsulenthuset Hartmanns A/S ser frem til at modtage de nye kolleger, vikarer og kunder og dermed få styrket markedspositionen inden for vikarservice. Det siger administrerende direktør Anne-Mette Ravn:

- Vi vækster organisk, men er på udkig efter virksomheder, som kan købes og som styrker vores position, og med købet af aktiviteterne i Man2Man styrker vi vores forretning. Inden for vikarservice leverer Man2Man i dag vikarer inden for især rengøring, håndværk, produktion og lager samt køkken og kantine. Vi kan derfor nu tilføje endnu flere services til vores palet af vikarydelser, og det styrker vores position i markedet yderligere.

Formelt skete overdragelsen pr. 1. juni, men i praksis flytter Johnny Jørgensen fra Rødovre til Hartmanns’ kontor på Herlev Ringvej i løbet af den første uge af juni.

Læs pressemeddelelse HER

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hartmanns A/S

Lautrupvang 4A
2750 Ballerup
Danmark
Hartmanns A/S

Billeder & videoer

Anne-Mette Ravn_nyhedsbrevJohnny_JørgsenHartmanns_Logo_1024px_Neg

Send til en kollega

0.104