23948sdkhjf
Del siden
Annonce

AP Facader A/S forhandler eldrevne vertikalgående glasparti.

AP Facader A/S forhandler ErgoSafe EW160, det eldrevne vertikalgående glasparti, et produkt, der skaber muligheder ud over det sædvanlige.

Produktet er en sammensmeltning af ErgoSafes innovative teknik samt WICONAs profilsystem, Wicslide 160. Kombinationen giver et produkt, der opfylder fremtidens krav til funktion, energi og design. For eksempel yder glaspartiet lydisolering af op til 40 dB og giver mulighed for at løfte vægte op til 400 kg.

EW160 er udviklet på en sådan måde, at pladsen i ejendommen udnyttes maksimalt. Systemet skaber mulighed for at ændre facaden og skabe en stor åbning ud mod en anden overflade. Mulige anvendelsesområder er restaurantmiljøer, hvor man ønsker at åbne facaden ud mod en udeservering om sommeren, men vil have den lukket om vinteren eller i dårligt vejr.

I idrætsanlæg, hvor man ønsker at holde møde eller spise en middag for bagefter at kunne åbne facaden og se en kamp eller en koncert. Pressebåse i idrætsanlæg, som man ønsker at kunne lukke, hvis de ikke bruges, og åbne når man skal sende.

EW160 skaber nye muligheder, hvor der før fandtes begrænsninger, kan man nu bruge fantasien.

Kontakt AP Facader A/S for en yderligere dialog og information.

ap facader a/s
Industrivej 35
9700 Brønderslev
Brønderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13108390
P nummer: 1000501166

Kontaktperson

KB

Send til en kollega

0.094