RENO A/S, Danmarks største trykluftvirksomhed

| Medlemsnyhed | Indrykket af RENO A/S

Efter fusionen mellem Ardua Reno FF og TCÅ Trykluft Centret tilbage i efteråret 2013, er virksomheden nu klar med det nye firmanavn RENO A/S

Navnet har været længe undervejs og der har ligget store overvejelser bag vores valg af navn. Man kunne umiddelbart tænke sig, at det er en nem øvelse at finde et navn, som samler virksomheden under ét. Dette
er imidlertid ikke tilfældet, da der ligger såvel markedsmæssige som personalemæssige overvejelser bag, udtaler Peter Gersdorff Madsen, som er den nye administrerende direktør for den samlede virksomhed, samt ansvarlig for Industridivisionen og Service.

Markedet vi henvender os til er præget af stærk konkurrence af både store og små aktører. Og med vores nylige fusion, har vi skabt grobund for at skabe en virksomhed der ikke alene er den største, men også ønsker at være den bedste. Dette forhold burde give os konkurrencemæssige fordele. Fordele som bl.a. skal udnyttes til at skabe tryghed og udvikling for både vores kunder og virksomhedens ansatte.

Med tilgangen af nye produkter på eksklusiv basis vil vi spille en afgørende rolle indenfor vores felt i de kommende år. Men ikke alene på produktsiden skal fokus ligge. Fokus på god kundeservice tilvejebragt af kundetilfredsheds-undersøgelser, skal have startet op i nærmeste fremtid og skal således være en aktiv del af vores hverdag. Kunderne er sammen med vores medarbejdere et vigtig aktiv, og derfor vil en aktiv kunde- og medarbejderpleje være en naturlig del af vores fokus i de kommende år.

Forhandlerdelen er for virksomheden en vigtig del af vores forretning og forhandlerne kender Reno navnet indgående efter mange års samarbejde. Og med egen produktion i Thyregod af kompressorer og højtryksrensere bidrager denne del af virksomheden væsentlig. Forhandlerdelen og produktionen i Thyregod varetages af direktør Jørn Iversen.

På industrisiden har Reno også været repræsenteret, dog i mindre grad. Det er dog vores fornemmelse at Reno A/S med Industri divisionen hurtigt kan blive velkendt indenfor industrisegmentet godt støttet af varemærket Ardua FF og TCÅ. Med vores allerede store andel af industrielle anlæg på det danske marked og vores eneforhandling af Ingersoll Rand, er vi yderst konkurrencedygtige. Således vil vi, med øget styring af vores indsatsområder, i fremtiden holde et nøje øje med udviklingen indenfor Industri divisionen og
sikre, at vi får den fornødne markedsandel.

At navnet derfor ender ud med RENO A/S er selvsagt meget naturligt. Det er anerkendt såvel på forhandlersiden og industrisiden. For medarbejdere er RENO A/S en ny start, som samler virksomheden i en og samlet virksomhed der står stærkt rustet til fremtidige udfordringer. Således er vores fælles værdier grundfæstet, og vi trækker nu i samme retning.

Medlemsnyhed

Indrykket af
RENO A/S

Nymarksvej 2
7323 Thyregod Give
Danmark
RENO A/S

Send til en kollega

0.108