Eksport af teknisk plast til hurtig levering.

| Medlemsnyhed | Indrykket af OTV Plast A/S

OTV Plast A/S har 40 års erfaring i fremstilling af plastkomponenter ved spåntagende bearbejdning og har primært beskæftiget sig med det danske marked. For 2 år siden startede virksomheden op med eksport.

Virksomheden, der er beliggende i Vejen, er nu leverandør til flere udenlandske virksomheder. Vi kan imødekomme vores kunders ønske om korte leveringstider. En leveringstid på ca. 2 uger er noget kortere end vores udenlandske kunder er vant til. Samtidig ligger OTV Plast stor vægt på at overholde den ønskede leveringstid og kvalitet.

En flytning af virksomheden til en større bygning sidste år, hvor der samtidig blev investeret i flere nye bearbejdningscentre, har medført at OTV Plast har fået den nødvendige kapacitet til at klare efterspørgslen fra andre markeder – og samtidig levere inden for ca. 2 uger.

Strategien har virket og på få år er en udenlandsk virksomhed blevet en af de største kunder for OTV Plast mens en anden virksomhed ligger blandt top 10. OTV har henved 1500 kunder om året. Begge de udenlandske virksomheder er leverandør til fødevareindustrien.

OTV Plast har specialiseret sig i fødevaresikkerhed i forbindelse med plast, og fremstår som en kompetent partner for virksomhederne. OTV Plast kan både rådgive og formidle den nødvendige dokumentation på plastmaterialet til fødevareindustrien.

Vores motto er ”din stærke partner i plast” og vi forsyner industrien med specialfremstillede plastemner i mindre serie, men kan levere fra prototype til serieproduktion. Vores forretning omfatter desuden salg af teknisk plast halvfabrikata som plader, rundstænger og emnerør samt kædeføringer.

Medlemsnyhed

Indrykket af
OTV Plast A/S

Søndergade 115
6600 Vejen
Danmark
OTV Plast A/S

Billeder & videoer

bearbejdningscenter2Plast

Send til en kollega

0.127