Zekler kommer nu med to nye svejseskærme

| Medlemsnyhed | Indrykket af Skydda Danmark A/S

Nu lancerer Zekler to forskellige automatisk nedblændelige svejseskærme: ZEKLER 4050 og 4060. Yderst konkurrencedygtige, både når det kommer til kvalitet, samt pris.

Zekler, der er et af Skyddas egne brands, lancerede i foråret deres høreværn med bluetooth, som fik en meget varm modtagelse, bl.a på grund af den robuste bommikrofon. Zekler vandt også en Red Dot design award i foråret, som i øvrigt er verdens største design pris, for sikkerhedsbrille serien Nordic Line.

Nu lancerer Zekler to forskellige automatisk nedblændelige svejseskærme: ZEKLER 4050 og 4060. Uanset om du svejser dagligt eller bare en gang i mellem, skal du have en skærm der sidder stabilt og har en god balance. Zeklers svejsehjelme har høj optisk kvalitet og ydelse, som du kan stole på. Hvis du derudover vil præge stilen lidt, kan du vælge et smart grafikmotiv til din svejsehjelm!

Svejsehjelmene er på lager fra medio august.
Zekler er et brand der lige nu er i stor udvikling og der er således god grund til at holde øje med de tekniske produkter der kommer fra disse kanter.

Se mere på Zekler.com/dk eller på skydda.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Skydda Danmark A/S

Tlf. 4390 9000
Baldersbuen 15C
2640 Hedehusene
Danmark
Skydda Danmark A/S

Billeder & videoer

Zekler40602406024050

Send til en kollega

0.09