Stor efterspørgsel på ny unik strækfilm

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ubro SystemPac A/S

En nyudviklet, fiberforstærket strækfilm med hidtil usete egenskaber går i øjeblikket sin sejrsgang for emballeringsfirmaet Ubro SystemPac A/S.

- Kundelisten vokser næsten lige så hurtigt, som vi kan nå at demonstrere filmen ude i virksomhederne, for der er virkelig tale om en verdensnyhed. For en erfaren branchemand som mig er det den første ”fembenede ko” i mange år, lyder det med et smil fra Ib Sørensen, produktchef i Ubro SystemPac A/S.

USP-Wrap Fiber, som produktet hedder, kan takket være små fibertråde i folien og andre banebrydende forbedringer byde på mindre vægt, mindre materialeforbrug, større styrke og større fastholdelseskraft – på én gang!

- Vi taler om op imod en halvering af materialeforbruget, samtidig med en øget holdekraft på 25-50 procent. Så resultatet er lavere omkostninger, markante miljømæssige gevinster og bedre beskyttelse af godset. I en tid, hvor virksomheder jagter selv beskedne optimerings-gevinster, er det ikke så underligt, at forbedringer af den kaliber vækker positiv opsigt, konstaterer Ib Sørensen.

Færre reklamationer
Blandt dem, der har testet den nye USP-Wrap Fiber, er AQUA D’OR i Brande.

- For os har den mest afgørende parameter været den stærkere fastholdelseskraft. Vi sender flere end 10.000 kvartpaller ud hver måned, og vand er et lidt udfordrende og levende materiale at transportere. Men det er tydeligt, at den tyndere, fiberforstærkede strækfilm sidder bedre og stabiliserer pallerne bedre, og vi oplever færre reklamationer end tidligere, fastslår Henning N. Pedersen, supply chain manager i AQUA D’OR. Bl.a. har en stor dagligvarekoncern bemærket, at pallerne med mineralvand ankommer i endnu bedre forfatning.

Mindre materialeforbrug
Også dørproducenten JELD-WEN Danmark A/S i Herning har med tilfredshed bemærket sig den nye strækfilms forbedrede egenskaber. De sender fire-fem lastbiler afsted dagligt mod primært Tyskland.

- Vi bruger folie til at pakke paller med døre og karme parvis, og med den nye fiberstrækfilm kan vi spare meget på materialet. Dels fordi den er tyndere, og dels fordi vi kan spænde den hårdere på og dermed beskytte godset bedre, forklarer disponent Nikolaj Knudsen.

- Før skulle vi have et godt lag på for at undgå, at folien sprang i hjørnerne – det har den nye folie løst. Selv hvis fiberstrækfilmen får en ridse, så løber det ikke videre. Og så oplever vi i øvrigt også, at der ikke sker foliesprængninger i maskinen med det nye materiale, så det sparer naturligvis også tid og penge, bemærker Nikolaj Knudsen. Han tilføjer, at den nye, fiberforstærkede strækfilm også er på vej ud til de andre afdelinger i firmaet.

Man kan læse mere om det banebrydende nye produkt på www.ubro-systempac.dk.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ubro SystemPac A/S

Industriholmen 15A
2650 Hvidovre
Danmark
Ubro SystemPac A/S

Billeder & videoer

Udklip2

Send til en kollega

0.105