Er I årets Fighter?

| Medlemsnyhed | Indrykket af OK a.m.b.a.

Tilmeldingerne tikker i disse dage ind hos energiselskabet OK. Frem til den 7. september kan alle små og mellemstore virksomheder tilmelde sig dysten om Fighter Pokalen og 100.000 kr. Prisen hylder SMV’erne i særdeleshed medarbejderne

”Lad os høre jeres fighterhistorie, hvordan har I tænkt nyt i en vanskelig situation, hvilke tiltag har I gjort og ikke mindst, hvilken kamp ledelse og medarbejdere har kæmpet. Lige netop jeres fighterhistorie vil vi gerne høre!” sådan lyder opfordringen fra Jørgen Wisborg, adm. direktør i energiselskabet OK og medlem af dommerpanelet. Sammen med Lars Larsen(JYSK), Bendt Bendtsen (EU), Jens Klarskov (Dansk Erhverv), og Jens Bjerg Sørensen (Schouw & co)skal han udvælge de tre virksomheder, som skal kæmpe om antallet af stemmer på Fighter Pokalens hjemmeside.

Dommerpanelet glæder sig
”Det bliver spændende at se, hvilke virksomheder der tilmelder sig i år, og jeg ser frem til at høre, hvilke udfordringer virksomhederne har kæmpet med, og hvordan de har løst dem,” udtaler Lars Larsen, som er en del af dommerpanelet. ”Sidste år vandt B & O Medicom, og de havde jo en fantastisk historie om en flot turn around og medarbejdere, der havde kæmpet virkeligt hårdt for at få virksomheden på fode igen – den historie vil jeg ikke have noget imod at høre igen i en lignende version,” udtaler han.

Prisen er ikke branchebestemt, og man tilmelder sin virksomhed på www.fighterpokalen.dk. Udover æren, får vinderen en check på 100.000 kr. øremærket et arrangement for alle medarbejderne.


Fakta:
- Fighter Pokalen er en pris, der hylder landets små og mellemstore virksomheder og medarbejderne i disse
- Prisen uddeles af energiselskabet OK
- Med pokalen følger en check på 100.000 kr. øremærket et arrangement for alle medarbejderne

Tidligere vindere af Fighter Pokalen:
2011: Lund Byggefirma A/S
2012: Amanda Seafoods A/S
2013: Bang og Olufsen Medicom A/S

Læs mere om prisen og tilmelding: www.Fighterpokalen.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
OK a.m.b.a.

Åhave Parkvej 11
8260 Viby J
Danmark
OK a.m.b.a.

Send til en kollega

0.143