23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fuld sikring og tidsbesparelser med nyt rullestillads.

Med rullestilladset S+ fra Zarges mindskes risikoen markant for alvorlige faldulykker ved opsætning og nedtagning.

Samtidig sikrer stilladsets enkle opbygning med op til 25 pct. færre dele end de gængse alternativer, at montagetiden skæres kraftigt ned, så håndværkeren hurtigt kan komme i gang, og byggepladsledelsen får lettere ved at planlægge arbejdet.

Faldulykker i forbindelse med opsætning og nedtagning af stilladser er blandt de alvorligste sikkerhedsrisici på byggepladsen, og Arbejdstilsynet har siden 1. januar i år ført tilsyn efter nye skærpede regler, der stiller krav om fuld sikring mod faldulykker ved stilladsarbejde. Derfor lancerer Zarges nu rullestilladset S+, som effektivt forhindrer nedstyrtning ved opsætning og nedtagning. Samtidig gør systemets enkle konstruktion med op til 25 pct. færre dele end de gængse alternativer, at montagetiden reduceres markant.

Håndværkerens sikkerhed i fokus
- Det er afgørende for sikkerheden på byggepladsen, at stilladsarbejdet kan foregå uden risiko for håndværkernes liv og lemmer. S+ er udviklet specifikt med det formål at sikre overholdelse af de nye skærpede regler for opsætning og nedtagning af stilladser, men er desuden så enkelt opbygget, at den øgede sikkerhed ikke står i vejen for effektiviteten ved stilladsarbejdet, forklarer Jan Fahlgren, der er direktør i Zarges. Han fortsætter:

- Som stilladsproducent har vi altid håndværkerens sikkerhed og ergonomi i fokus og arbejder løbende på at optimere vores stilladser, så de hele tiden er på forkant med de krav og regler, der gælder på området. Derudover har vi altid de nyeste AT-vejledninger til stilladsarbejde liggende lettilgængeligt på vores hjemmeside, ligesom vores konsulenter dagligt er ude og rådgive kunderne om, hvordan de bedst muligt sikrer sig og undgår alt fra faldulykker til uhensigtsmæssige arbejdsstillinger.

Enkel og hurtig montage
Det nye S+ rullestillads er konstrueret med klikbare opskydelige rækværker, nye gelændere med integrerede diagonalstivere og platforme for hver 2 meter. Den enkle opbygning gør, at 2 mand kan opsætte ca. 3 m stillads i højden på et par minutter, idet alle enkeltdele klikkes fast med et særligt system. Samtidig betyder de integrerede diagonalstivere, at der spares arbejdsgange i forhold til systemer, hvor diagonalstiverne monteres separat.

- Den sparede montagetid med S+ gør, at det bliver let for byggepladsledelsen at planlægge stilladsarbejdet. Alt for ofte sker der desværre det, at sikkerheden opleves som en hindring for effektiviteten, og den udfordring løser S+ med sin forenklede konstruktion, hvor der både skal transporteres og anvendes langt færre dele. Det giver en fleksibel og effektiv opsætnings- og nedtagningsproces, påpeger Jan Fahlgren.

Zarges Danmark ApS
Roholmsvej 15
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK87147010
P nummer: 1002765342

Kontaktperson

JF
Jan Fahlgren
Direktør
jan@zarges.dk

Send til en kollega

0.047