ESAB introducerer ny kompakt automatiseret skærmaskine til plasma- og flammeskæring.

| Medlemsnyhed | Indrykket af ESAB A/S

ESAB Cutting Systems introducerer SGX, en kompakt, automatiseret skæremaskine til plasma- og flammeskæring.

Systemet er udviklet med ESABs førende teknologi som nu også er overkommelig for små fabrikanter og producenter. SGX er en robust, højtydende maskine der indeholder op til tre værktøjsstationer, heriblandt op til to flammebrændere og en plasmastation, der kan udstyres med ESABs m3-IGC Precision Plasma System til plasmaskæring af høj kvalitet. De avancerede funktioner omfatter den brugervenlige Vision® T5 CNC-touchskærm med indbygget automatisk nestingfunktion samt automatisk gaskontrol og plasmaautomatisering drevet af m3 Plasma-teknologien.

Ydeevnen og nøjagtigheden garanteres af en kraftig stålbjælke, maskinelt præcisionsforarbejdede flader og en lineær skinne. Maskinens robuste konstruktion sikrer problemfri bevægelse, nøjagtighed og lang holdbarhed. SGX giver mulighed for højere produktivitet og hurtige skærecyklusser via de indbyggede dobbeltsidede AC højhastighedsdrev og en hurtig løftemekanisme til brænderne.

SGX-skæremaskinens kompakte form gør at der er behov for meget lidt gulvplads. Med de 1 meter lange skinneforlængelser er pladsbehovet lille, og produktionspladsen udnyttes fuldt ud.

Den automatiske betjening er nem og sker via den indbyggede procesdatabase i Vision T5 CNC hvor ESABs styring af plasma- og flammeprocessen er fuldstændig integreret i en brugervenlig brugergrænseflade med touchskærm.

Til standardudstyret hører også en gasflammekontrol, der automatisk skifter mellem lavt og højt forvarmetryk, samt ilt til lettere at kunne gennembore tykkere materialer. Gaskontrollen sidder praktisk på siden af maskinen hvortil operatøren har let adgang. Operatøren kan se på brænderne mens de indstilles.

SGX kan konfigureres til en lang række plasmaindstillinger, fra simple luftplasmasystemer op til helautomatiske 360 ampere plasmasystemer med flere slags gas. Maskinen kan udstyres med ESABs m3 Plasma® der kan skære i op til 50 mm (2 tommer) sort stål. m3 Plasma-systemet leverer fantastiske skæreresultater i en lang række materialer og tykkelser, og snitfladerne er af høj kvalitet med meget få slagger, hvorved behovet for senere afrensning reduceres. Maskinen har en automatisk gaskontrol integreret i procesdatabasen på CNC-styringen, hvilket giver en hurtig og nem opsætning af processen uden at man skal gætte sig frem.

SGX kan fås i forskellige størrelser som kan klare plader op til 2500 mm (8 fod) i bredden og op til to plader á 6000 mm (20 fod) i længden. ESABs nyeste skæresystem leveres med forskellige udsugningsborde til tør skæring eller vandborde til undervandsplasmaskæring.

ESAB Cutting Systems har i over 75 år tilbudt nøglefærdige løsninger fra sit lager til kunder rundt om i verden. ESAG Cutting Systems er totalleverandør af CNC-maskiner til faconskæring i forskellige størrelser. Maskinerne benytter sig af en lang række skæreteknikker, såsom plasma, flamme, laser og vandstråleværktøjer, software til programmering og nestingfunktion samt CNC-styring.

ESAB Welding & Cutting Products er anerkendt som førende inden for svejsning og skæring. Kunder over hele verden udnytter fordelene ved at anvende anerkendte processer til svejsning og skæring, revolutionerende teknologier inden for mekaniseret skæring og automatisering, ESABs svejsematerialer, udstyr og tilbehør. For yderligere information, besøg www.esab-cutting.com.<http://www.esab...

Medlemsnyhed

Indrykket af
ESAB A/S

Nordager 22, 1 sal
6000 Kolding
Danmark
ESAB A/S

Send til en kollega

0.246