Energiauktion.dk fremmer konkurrencen på elmarkedet - til gavn for virksomhederne

| Medlemsnyhed | Indrykket af Energiauktion.dk

Mindre og mellemstore virksomheder og landbrug kan nu skyde genvej til en lav elpris. Flere el leverandører byder på Energiauktion.dk og det fremmer konkurrencen til gavn for virksomhederne. Flere virksomheder har opnået store besparelser.

Energiauktion.dk er klar til at svinge hammeren over danske SMV'ers energiforbrug.
Konceptet er, at danske virksomheder tilmelder sig på Energiauktion.dk, som indhenter oplysninger om selskabets energiforbrug gennem Energinet.dks datahub. Herefter bliver man oprettet som bruger på Energiauktion.dk, og så kan elselskaberne byde ind på ordren.
"De virksomheder, som allerede har benyttet os, siger, at de har sparet både tid og penge ved at bruge siden. Vi har gjort meget ud af, at elselskaberne byder ind på en standardkontrakt, så man ikke skal sidde og finkæmme tilbuddene for at finde det med småt," forklarer Kenneth Lykkedal.
Lykkedal fortæller også, at en af auktionssitets kunder, en bilforhandler i Ishøj, har sparet omkring 4.000 kr. årligt på sit 150.000 kWh store energiforbrug. En produktionshøjskole, som for nylig har været gennem systemet, har sparet omkring 15.000 kr.

Anders Plejdrup Houmøller er selvstændig energikonsulent, og han mener, at tiltaget er forfriskende. Det har nemlig længe været et problem for virksomheder at finde de bedste energitilbud, mener han.
"Det er afgjort et meget positivt tiltag, som vil skærpe konkurrencen og gøre det muligt for slutbrugerne at få sin el billigere. Rigtig mange virksomheder har jo ikke mandskab til at hente tilbud ind fra 17 forskellige selskaber, og når bare der er tale om nogenlunde enslydende kontrakter, så er den hurdle jo langt mindre," siger han.

I øjeblikket har energiauktion.dk aftaler med godt 10 elselskaber, som afgiver bud på hjemmesiden. Kenneth Lykkedahl fortæller, at man nu vil gå målrettet efter en større andel af markedet på omkring 60.000 SMV'er og landbrug.
"Vi har blandt andet fået aftaler med flere branche organisationer, herunder Håndværksrådet, AGROVI, Nordsjællands Landboforening og CAD Indkøb. Det, håber vi, kan være med til at opbygge et stærkt marked i Danmark," siger han.

Energiauktion.dk tilbyder også salg af energibesparelser på auktion, hvor det er muligt at sælge sine energispare projekter til den højest bydende blandt energiselskaberne.

Energiauktion.dk er blevet til i et samarbjede mellem Torben Synnest, som har mange års erfaring med rådgivning om energiindkøb til større erhvervskunder og it-udviklingsfirmaet Partisia.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Energiauktion.dk

Solrød Center 12 B
2680 Solrød
Danmark

Send til en kollega

0.093