23948sdkhjf
Del siden
Annonce

H&E Sejersen Transport A/S opgraderer med ny JCB maskine

Efter 15 års tjeneste ved H&E Sejersen Transport A/S er en gammel maskine nu blevet erstattet af en ny 427HT gummihjulslæsser fra JCB

Med investeringen i en ny 427HT gummihjulslæsser har H&E Sejersen Transport A/S fået udskiftet en ældre JCB 426 læssemaskine fra 1999. Den var efter 15 års brug klar til at blive skiftet ud.
”Vi har været meget tilfredse med 426 modellen. Vi har altid kunne regne med den i vores daglige arbejde, og den har sjældent været i stykker. Det har givet stor tillid til maskinerne fra JCB og gjort, at vi fortsætter med at benytte dem,” fortæller Ejlif Sejersen, direktør for H&E Sejersen Transport A/S. Han tilføjer:
”Vi har været så glade for den gamle JCB, at det var logisk at opgradere til en nyere model, da den gamle trængte til at blive skiftet ud. Og så var det simpelthen den bedste løsning til de arbejdsopgaver, den skal udføre.”
Disse opgaver kommer primært til at bistå i at læsse materialer på firmaets lastbiler ved hovedkvarteret ved Lille Skensved. Det er ikke mindst restprodukter af stivelse til fødevareindustrien fra den amerikanske virksomhed C. P. Kelco, som har sit danske hovedkvarter tæt ved Sejersen Transport. Firmaet har som speciale at sælge og transportere en stor mængde træ-, flis- og barkprodukter i hele Danmark og Syd – og Midtsverige, men de har ligeledes kompetencer og kapacitet indenfor container- og tankvognstransport af en lang række varer.

Nicolaisen & Larsen A/S - en god samarbejdspartner
JCB maskinen er købt gennem Nicolaisen & Larsen A/S, som er den danske importør og fra afdelinger i Jylland, på Fyn og Sjælland sælges det engelske maskinmærke. Lars Houlind fra koncernens afdeling i Benløse har stået for salget af den nye 427HT gummihjulslæsser til Sejersen Transport, og det er næppe sidste gang, at Ejlif Sejersen er i kontakt med Nicolaisen & Larsen.
”Udover læssemaskinen har vi også haft tre teleskoplæssere fra JCB, som alle har passet perfekt ind i maskinparken. Heraf er en stadig i brug. Det er nogle robuste maskiner med stor kapacitet. Nicolaisen & Larsen forstår os, og så leverer de altid en god service” slutter Ejlif Sejersen.
Foto: chauffør Jimmi Kragh (tv) og Ejlif Sejersen, ejer af H&E Sejersen Transport (th) foran deres nye maskine fra JCB
Yderligere information: Kontakt Nicolaisen & Larsen A/S, tlf. 70 10 12 14

Reesink Construction
Holmegade 58
6990 Ulfborg
Holstebro Kommune
Danmark
CVR nummer: DK45150615
P nummer: 1003083705

Send til en kollega

0.031