Åbent Hus på Erhvervsskolerne Aars

| Medlemsnyhed | Indrykket af Erhvervsskolerne Aars

Lørdag den 15. november kl. 10 åbner Erhvervsskolerne Aars dørene for alle, der er interesseret i at se skolen indefra. Hele skolen har forberedt dagen i mange måneder, og glæder sig til at byde indenfor.

Masser af aktiviteter

Der vil være uddannelsesmesse, hvor unge har mulighed for at ”shoppe” rundt blandt skolens mange ungdomsuddannelser. Lærere, elever og uddannelsesrådgivere vil stå klar til at besvare spørgsmål eller til en snak om uddannelserne. Som noget nyt, vil der også være praktikmesse, hvor de besøgende har mulighed for at møde lokale virksomheder. Praktikcenter Aars og Beskæftigelses- og Socialforvaltningen, Vesthimmerlands Kommune har i samarbejde inviteret mere end 15 virksomheder til at fortælle om deres virksomheder som arbejdsplads. Her har de unge blandt andet mulighed for at få gode råd til at søge praktikplads.

Borgmester Knud Kristensen er inviteret til at kåre vinderne af erhvervsskolernes iværksætter og innovationsdag. Eleverne diskuterer, hvordan Vesthimmerland gøres mere attraktiv ifht. elevpladser og bosætning. Diskussionen er åben.

I forbindelse med Åbent Hus er Erhvervsskolerne Aars vært for to store og prestigefyldte kåringer. Kl. 11.30 vil skolens direktør, Helene Reffstrup Møller, vil overrække prisen for Årets Læreplads. Senere på dagen vil Danmarks Bedste Lærling blive kåret. Inden da er der rig mulighed for at tage en tur rundt på skolen og se faciliteterne. Alle skolens store værksteder er åbne og der vil være elever, der er i fuld gang med det daglige arbejde på skolen, så oplevelsen bliver så tæt på virkeligheden på Erhvervsskolerne Aars som muligt. Her viser elever og lærere også gerne frem, hvis man er nysgerrig for at se de store maskiner.

Danmarks Bedste Lærling
Erhvervsskolerne Aars har fornøjelsen af at afholde kåringen af Danmarks Bedste Lærling. I løbet af to dage dyster fire finalister om titlen. Besøgende kan både overvære konkurrencen, der foregår fredag den 14. november, og opleve vinderen blive kåret lørdag den 15. november til Åbent Hus.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Erhvervsskolerne Aars

Østre Boulevard 10
9600 Aars
Danmark
Erhvervsskolerne Aars

Send til en kollega

0.183