Pitzner udvalgt af tysk stilladsgigant

| Medlemsnyhed | Indrykket af G.S.V. Materieludlejning A/S

Pitzner skifter èn af deres hovedleverandører af stilladsmateriel til Plettac Assco. Den tyske stilladskoncern og Pitzner har afprøvet hinanden over et år

Leveringssikkerhed og tillid er to meget væsentlige parametre for valg af leverandør for Pitzner. Lagerbeholdningerne skal være på et niveau, så Pitzners kunder altid kan få suppleret op med kort varsel, og der skal være fuld tillid til samarbejdsbetingelserne.

Det er der mellem Pitzner og den tyske Altrad-koncern med Plettac Assco stillads. Derfor skifter Pitzner fra RUX-stillads til Plettac Assco og bliver eksklusiv forhandler i Danmark.

- Plettac Assco er oprindeligt grundlagt af udbrydere fra Layher, og deres stilladssystem er kompatibelt. Vi har benyttet Plettac Assco som supplementsleverandør det seneste års tid, og vi har konstateret, at firmaet altid har de særlige skandinaviske afvigelser på lager i store mængder. Det handler om, at vi på enkelte punkter har normer, der afviger fra det generelle europæiske marked, og der skal vi være klar til at levere til kunderne med kort varsel i hele sortimentet, siger afdelingschef for stillads, Knud Højland Pedersen, Pitzner.

- Ved at prøve Plettac Assco af som leverandør gennem et års tid har vi fået set den nye leverandør grundigt an. Tyskerne har selv haft en sælger i Danmark, og på de fleste markeder har de egne datterselskaber. Vi har hele tiden været meget tilfredse med kvaliteten, som kun stiger ved dette skifte, men vi har lagt arm om priserne i et par omgange, og det har betydet, at vi nu har opnået et konkurrencedygtigt niveau, siger han.

Plettac Assco er Tysklands næstestørste stilladsproducent, og firmaet giver en omfattende backup til sine forhandlere. Pitzner er i fuld gang med at producere danske montagevejledninger, og Plettac Assco har et stort team af ingeniører, der kan hjælpe danske kunder med beregninger og tegningsmateriale.

- Vi etablerer naturligvis et stort lager både til udlejning og til salg, og der ud over vil der altid være et stort bufferlager i Tyskland. Vi har store forventninger til samarbejdet med Plettac Assco, som virkelig har vist sig som en professionel leverandør med slutkunderne i fokus, siger Knud Højland Pedersen.

Pitzner arbejder fortsat med en One-stop-shopping strategi, hvor kunderne kan handle alt et sted, købe såvel som leje et varieret udsnit af stilladsprodukter til konkurrencedygtige priser.

Yderligere oplysninger:

Adm. direktør Ole Wamsler | Mobil: 2494 4947 |E-mail: owa@pitzner.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
G.S.V. Materieludlejning A/S

Baldersbuen 5
2640 Hedehusene
Danmark
G.S.V. Materieludlejning A/S

Send til en kollega

0.15