23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyhedsbrev fra CDLIGHT Januar 2009

Tak for det gamle år. Erfamøder d. 28. og 29. januar. Opgradering af Autocad LT til Inventor Professionel for kun kr. 36.450 + subs.

Nyhedsbrev CDLIGHT Januar 2009
Tak til alle vore kunder – nye som gamle - for et godt samarbejde i 2008, hvor vi forberedte os på at stå endnu stærkere ved indgangen til 2009. 2009 bliver ikke ”business as usual”, men en øvelse i at forbedre konkurrenceevnen ved at investere i, at vi får de gode tider igen. Vi skal blive ved med at levere gode resultater og hele tiden holde godt øje med forudsætningerne omkring os, som ændres hurtigt. Det betyder, at vi skal have stærk fokus på styring og effektivisering samt kontrol af virksomhedernes interne know-how og viden.
Klima og energi kommer på dagsordenen og Copenhagen Climate Council i slutningen af året vil sikre denne fokus. Hos CDLIGHT vil vi sikre et mindre internt energiforbrug end i 2008 – vi har eksempelvis skiftet gamle energikrævende servere ud med nye miljøvenlige HP-servere, bruger nu udelukkende luft-til-luft opvarmning/airconditionering og meget andet.

Vi ser frem til et endnu tættere samarbejde i 2009 med gensidigt fokus på effektivitet og bundlinje


Erfamøde: Inventor
Vi forsætter i det nye år, hvor der allerede nu er åbent for tilmelding til erfamøder i Horsens d. 28. og 29. januar.

Der tilmeldes efter først til mølle princippet. Erfamøderne er til for jer, og derfor håber vi igen denne gang på indlæg og erfaringer fra dig som bruger. Derfor opfordres du til at lave et indlæg med en aktuel problemstilling fra din hverdag.

Din hverdag er unik, så andre kan og vil lære af din erfaring. Et indlæg kan være en PowerPoint præsentation eller demonstration i Inventor af en problemstilling. Vi hjælper dig gerne med udformning og vejledning.

• Der er adgang til pc, projekter og smartboards ved møderne.
• Erfamødet afholdes hos CDLIGHT, Marsallé 38, 8700 Horsens. 28. og 29. januar

Vi følger den samme overordnede agenda begge dage, men der vil som altid være åbent for debat og indlæg.
Se agenda her


KAMPAGNE: Digital Prototyping i bytte for din Autocad LT
Opgradér din AutoCAD LT til fremtidens 3D værktøj. Få Autodesk Inventor Professionel til favorabel opgraderingspris!

CDLIGHT kan i øjeblikket - og kun frem til 16. januar - tilbyde alle kunder med en Autocad LT købt før 31/10 2008 at opgradere deres Autocad LT til Autodesk Inventor Professionel 2009 til kun kr. 36.454,- (Normalpris for en licens er kr. 75.330,- + subscription.)

Ring til os i dag og hør om dine muligheder for at opgradere og dermed effektivisere din produktion med Digital Prototyping i 3D

på telefon: 76281415.
>> læs mere


Produktnyheder
BlueCielo ECM Solutions har udgivet en række nye versioner af deres software. Det drejer sig om:

• InnoCielo Meridian Enterprise 2008a
• InnoCielo Advanced Project Workflow
• InnoCielo Global Collaboration Framework 2008a

InnoCielo Meridian Enterprise 2008a tilbyder muligheden for at oprette brugergrupper og definere brugere i kombination med Microsoft Active Directory. InnoCielo Advanced Project Workflow gør det muligt at anvende ét samlet workflow på alle filer i et udviklingsprojekt og anvende concurrent engineering på disse projekter.
“InnoCielo Global Collaboration Framework 2008a fungerer som en 100 procent realtime application og har desuden følgende fordele:

• Replikering af properties som CreationDate, CreatedBy, ModifiedBy
• Fuldt workflow replikering
• Tilpasning af ”notification messages”
• Temporær dokumentlåsning mens ejerskab skiftes

http://www.bluecieloecm.com/products/ice/
Denne servicepack sendes ikke automatisk ud så kontakt CDLIGHT for at få den tilsendt og for at aftale tid for installation.
Der er en mindre prisstigning på MERIDIAN-produkterne på 10 – 15 procent alt efter produkt. Kontakt din konsulent eller CDLIGHT på 7628 14 15 eller salg@cdlight.dk hvis du vil vide mere.

Der afholdes MERIDIAN-ERFAmøde i februar – herom nærmere til alle MERIDIAN brugere indenfor et par uger


Servicepacks og opdateringer:
Service pack 2 er kommet til følgende:
AutoCAD 2009
AutoCAD LT 2009
AutoCAD Mechanical 2009
Autodesk Mechanical Desktop 2009
AutoCAD Electrical 2009
Autodesk Inventor Series 2009 og
Autodesk Inventor Professional 2009

Kontakt din konsulent eller CDLIGHT på 7628 14 15 eller salg@cdlight.dk hvis du vil vide mere.


Cad-arbejdsstationer kan erstatte dyre pc'er
HP har lanceret to nye 3D-cad-arbejdstationer som alternativ til pc'er. Det er henholdsvis en meget kraftig tynd klient og en dobbelt blade-arbejdsstation.
De nye HP gt7725 Thin Client og ProLiant xw2x220c Blade Workstation fra HP forener meget høj ydelse og relativt lav pris med nem administration og sikkerhed mod misbrug. Det skyldes, at de begge trækker på centralt lagrede programmer, data og computerressourcer.

De to computere har meget kraftig 3D-grafik og er specielt beregnet på anvendelse i forbindelse med 3D mekanisk cad. HP gt7725 Thin Client er den hidtil kraftigste tynde klient fra HP. Den er velegnet til grafiktunge programmer som 3D-cad og simulering og kan udstyres med op til fire skærme. ProLiant xw2x220c Blade Workstation samler to arbejdsstationer på et enkelt blade-indstiks-modul og er et yderst kraftigt netværksbaseret alternativ til traditionelle pc'er.

De to computere anvender HP's Remote Graphics Software til at levere 3D-grafik over virksomhedens netværk. Selvom der er tale om tung grafik, belaster systemet ikke netværket unødigt. Dermed er det ikke er nødvendigt at investere i dyre grafikkort til den enkelte arbejdsstation.
>> læs mere

CadogMus Tilbud!
Bestil en 3DCONNEXION SpaceExplorer eller SpacePilot gennem vores webbutik, og få en cool bærbar højttaler til din mobiltelefon eller mp3 afspiller med i købet, så længe lager haves. >> læs mere


Med venlig hilsen


CDLIGHT
Marsallé 38 T: +45 7628 1415
DK-8700 Horsens D: +45 7628 1421 www.cdlight.dk




Symetri A/S
Robert Jacobsens Vej 70. 1.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13737436
P nummer: 1000616432

Send til en kollega

0.063