23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Automatiser kantstyring med AT20

Ny AT20 kantjustering er plug and play Når endeløse baner af folier kører gennem pakkemaskiner er det nødvendigt at holde styr på, hvordan folien bevæger sig fra sidelæns.

Når endeløse baner af folier kører gennem pakkemaskiner er det nødvendigt at holde styr på, hvordan folien bevæger sig fra sidelæns.

Ofte løses opgaven med en, eller flere, almindelige gaffelfotoceller. Når folien kører for meget til den ene side gives et simpelt IO signal til styringen og banen justeres i modsat retning. Problemet er, at opløsningen er meget grov, da der er en afstand mellem de enkelte lysstråler.

Alternativt benyttes en sender/modtager med en laserlinie. Men, i nogle tilfælde er det ikke hensigtsmæssigt, at der er en modtager enhed bag folien.
Den nye AT20 sensor fungerer ved at en lyskilde udsender et kraftigt hvidt lys. Dette returneres fra folien og positionen af denne kan aflæses på en modtager element som består af en masse pixels.

Der er ikke behov for en reflektor, eller modtager, bag folien og der er ikke behov for efterfølgende justering. Det er så meget plug and play, at der hverken er knapper eller display på sensoren.
En LED viser om en kant er lokaliseret og straks er positionen kendt via et 4..20 mA signal. Mere simpelt kan det ikke gøres.

Første version

AT20 er den første version der lanceres. I løbet af foråret 2009 kommer også versioner, som kan måle hul diameter, detektere forskel på et eller to emner af f.eks plader, hvilket benyttes til kontrol i robot pick-up løsninger.
Eller hvad med en plug and play sensor til detektering af en limstreng eller nøjagtig positionering af f.eks. printplader før montering af komponenter i en automatisk produktion. Der er mange muligheder, og med SICKs fleksible udvikling er der mulighed for at fremstille ’solution types’, der ændres til kundernes specifikke formål.

Kontakt SICK for yderligere information. www.sick.dk eller 4582 6400

SICK A/S
Lejervej 17, st. tv.
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311
P nummer: 1002550225

Send til en kollega

0.046