23948sdkhjf
Del siden
Annonce

MPS sikrer præcis stempelpositionering i pneumatiske cylindre!

SICKs Magnetisk Positions Sensor, skydes ind i cylinderen fra toppen. Det ekstremt korte design tillader at sensorens ’blind zone’ er minimal, og derfor kan selv meget små pneumatik cylindre forsynes med nøjagtig positionsmåling


Når man benytter pneumatiske cylindre er det normalt, at der placeres to sensorer, som giver signal i top og bund position. Men et enkel skiftepunkt er ikke altid nok. Har stemplet tendens til at skride eller ønskes en analog måling af stemples position, er den nye MPS sensor svaret.

SICKs Magnetisk Positions Sensor, skydes ind i cylinderen fra toppen. Det ekstremt korte design tillader at sensorens ’blind zone’ er minimal, og derfor kan selv meget små pneumatik cylindre forsynes med nøjagtig positionsmåling (stempelvandring fra 0 til 128 mm, 32-62-96-128 mm områder)

Efter den fysisk er placeret i cylinderen føres stemplet i top position og en teach-knap aktiveres. Efterfølgende føres den i bund position og efter endnu et tryk er analogområdet indlært.
Nu er cylinderen klar til at arbejde og med en opdateringshastighed på 0,5 msek., en opløsning på 0,05 mm og en gentagelsesnøjagtighed på 0,1 mm kender du nu din position med den højeste nøjagtighed.

Simpelt, hurtigt og effektivt.

Kontakt SICK for yderligere information. www.sick.dk eller 4582 6400

SICK A/S
Lejervej 17, st. tv.
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311
P nummer: 1002550225

Send til en kollega

0.049