23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stærk nyhed inden for laserafstandsmåling

Skal du måle direkte på et emne over afstande op til 10 meter, og skal resultatet være korrekt hver gang, så er den nye 'time of flight' baserede afstandsmåler DT50 løsningen - den sidste nye teknologi til en særdeles attraktiv pris.

Skal du måle direkte på et emne over afstande op til 10 meter, og skal resultatet være korrekt hver gang, så er den nye 'time of flight' baserede afstandsmåler DT50 løsningen. Laserbaseret afstandsmålere har gennemgået en voldsom udvikling de sidste år, og med DT50 er det muligt at få den sidste nye teknologi til en særdeles attraktiv pris.

DT50 er en time-of-flight baseret laser (radar), som med en klart lysende lysplet viser, nøjagtigt hvor den måler til. En brugervenlig menu med lysende tal guider nemt bruge-ren frem til indstilling af udgange og justering af analog område.
Ved at benytte den nyeste LED teknologi (sender diode) har vi opnået en lysplet som er synlig, selv ved krævende emner/opgaver. Dette hjælper både ved indkøring og ved inspektion af applikationen.
Samtidig er lyspletten lille og klart defineret. Dette øger sikkerheden i målingen.
Huset er et kraftigt metalhus som sikrer korrekte målinger, også under hårde miljøpå-virkninger.

Ingen forstyrrelser

Tidligere laserbaserede systemer som måler direkte, kunne have en tendens til at måle forkert, når baggrunden ændrede sig. Dette var fatalt, når målingen f.eks. skulle kontrollere om der er frit, før en palle automatisk placeres på et højlager. SICK benytter en anden teknik, som sikre os mod fremmede påvirkninger. Derudover er undertrykkelse af fremmedlys på op til 40.000 lux.

Flere produktnyheder på www.sick.dk

SICK A/S
Lejervej 17, st. tv.
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311
P nummer: 1002550225

Send til en kollega

0.052