23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Laser gaffelsensoren WFL sikre optimal detektion

Glem alt om omstændelig justering af sender og modtager. Med den nye lasergaffelfotocelle WFL fra SICK er du altid forhåndssikret en optimal indstilling, og derved kan selv meget små emner detekteres nøjagtigt.

Den skarpeste gaffelsensor

Glem alt om omstændelig justering af sender og modtager. Med den nye lasergaffelfo-tocelle WFL fra SICK er du altid forhåndssikret en optimal indstilling, og derved kan selv meget små emner detekteres nøjagtigt.
Gaflerne monteres ned over emnet, og der fortages en simpel to punkt teach-in. Heref-ter vil emnerne blive detekteret i samme position hver gang. Emner ned til 0.05 mm bliver registeret og det med en hastighed på 10 kHz! Til opgaver hvor der er krav om stor gentagelsesnøjagtighed, og hvor man ønsker en let og sikkert idriftsættelse, er det ofte en fordel at benytte en gaffelsensor. Det gælder for eksempel ved positionering af emner, detektering af huller, nulpunkts justering af robotter eller ved kontrol af nåle, f.eks. i pharmaindustien.

Unik feature til detektering af transparente emner
Ved at benytte en speciel teknik er det muligt at detektere emner selv om de er transpa-rente. I stedet for at måle den lysmængde der trænger gennem emnet, måler man ly-sets brydning i emnets overflade.
Glasemner eller folier detekteres sikkert, og derfor ser man mere og mere gaffelsenso-rer brugt til detektion af for eksempel transparente emner på transparent bærefilm og til tælling eller positionering af glas i pharmaindustien. Med 21 forskellige versioner er der altid en der passer til din opgave!

Flere nyheder på www.sick.dk

SICK A/S
Lejervej 17, st. tv.
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311
P nummer: 1002550225

Send til en kollega

0.047