23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CDLIGHT Nyhedsbrev Maj 2009

CDLIGHT - Nyhedsbrev
Kære kunder, kolleger og samarbejdspartnere. Den altoverskyggende nyhed i disse uger i vores branche er de seneste 64-bit releases. Alle vores egne produkter kan nu fås i en 64-bit version, og det teknologispring fjerner med ét den flaskehals, som 32-bit software har været for folk, der arbejder med 3D på nyere computere. Langt de fleste nye workstations til professionelt grafisk/3D-arbejde har i dag mere end 4GB RAM, – og 32-bit software kan ikke udnytte mere end de 3GB. Den begrænsning er nu væk, og det skaber muligheder for dem, som arbejder med tunge modeller. Det giver mulighed for mere effektivitet, det minimerer spildtid og maksimerer i det hele taget effekten af dine IT-investeringer.

Direktør Leif Jessen Hansen

64-bit indtager 3D-verdenen

Alle CDLIGHTS egne produkter, Autodesk og PDM-systemerne fra BlueCielo kan nu fås i 64-bit version. For Autodesks vedkommende sker det med de seneste 2010 releases, som dog stadig kan afvikles på 32-bit styresystemer. De nye 2010-versioner er allerede på markedet, og eftersom en lang række af vores kunder har kunnet benytte 64-bit styresystemer gennem længere tid, regner vi med, at rigtig mange vil skifte i de kommende måneder.

>> læs mere

Download din R2010 direkte fra Subscription Centre.
For første gang kan Autodesk ® Subscription kunder hente de nye releases fra Subscription Centeret.
I får eller har fået jeres DVD’er, men i Subscription Center finder I også de hyppigst stillede spørgsmål og svar vedr. programmet.
Hvis du har glemt bruger-id eller password, er i tvivl om du har oprette en konto eller hvis det er første gang du skal på og du ikke kan logge på, kan du klikke på "Glemt bruger-id" linket på Subscription Center loginsiden, så sendes Autodesks oplysninger til dig via e-mail.
Produktnøgle og serienummer står nederst i subscriptionmailen fra Autodesk.

Opdateringspakke 10%
Opdatér jeres R2009 software nu og få 10% rabat på konsulenthjælp og opdateringskursus. Kontakt CDLIGHT.

Se også den aktuelle kursus kalender her

Servicepack til R2009
Servicepack 2 til Inventor er kommet og kan hentes her. Vær opmærksom på, at det er den rigtige fil du henter. Kontakt eventuelt CDLIGHT Support.
Autodesk YouTube Channel
Inventor 2010 Produkt videoer Live på Autodesk YouTube Channel
Autodesk har indsendt 13 nye Inventor 2010 produkt demo-videoer til Autodesk YouTube kanal. Videoerne vil snart også være tilgængelige på www.autodesk.com.

Den ultimative 3D-mus..
Så er den nye SpacePilot på gaden med en ny topmodel af deres velkendte 3D-mus til professionelt brug. Den har fået navnet SpacePilot PRO, og den har adskillige forbedringer og nyskabelser indbygget i forhold til tidligere modeller. Der kan blandt andet nævnes:

>>læs mere

ERFA-møder i hele landet om Inventor 2010
Så er der åbnet for tilmelding til CDLIGHTs lanceringer af Inventor 2010 & ERFA i maj måned. Det sker følgende datoer og lokationer:
26. maj Ålborg
28. maj København
27. maj Horsens
28. maj Horsens

>> læs mere

Virksomhedsbesøg hos Davinci development

5. maj byder CDLIGHT og Davinci Development velkommen til en præsentation af nyhederne i Inventor 2010, rundvisning i virksomheden samt dialog om Inventor med fokus på produktudvikling og prototyper. Arrangementet afholdes ved Davinci Development A/S, Hedegårdsvej 9, 7190 Billund. Ved dette møde melder man sig for hele dagen.

>>læs mere

Summer University / Sommerfest 12. juni
CDLIGHT arbejder på en sommerfest eller Summer University, hvor vi vil præsenterer en række Autodesk programmer, features og hjælpeprogrammer. Dertil grill, øl/vand og måske en is i godt fagligt selskab. Hold øje med www.cdlight.dk for yderligere oplysninger.

Ønsker du at få nyhedsbrevet tilsendt klik her



Symetri A/S
Robert Jacobsens Vej 70. 1.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13737436
P nummer: 1000616432

Send til en kollega

0.047