23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lemvigh-Müller udgiver Bogen om Stål

Danmarks største stål- og teknikgrossist, Lemvigh-Müller, har lavet en omfattende opslagsbog for folk, der arbejder med stål og metaller. Bogen om Stål, som opslagsværket hedder, samler al praktisk viden ét sted og giver overblik.

I ”Bogen om Stål” kan man få svar på de spørgsmål, der melder sig, når man blandt andet arbejder med stål og bearbejdning af stål. I bogen er der også afstikkere til områder som svejs og befæstelse.
- Vi er stolte over at kunne præsentere en flot, lækker og praktisk håndbog, som alle, der arbejder med stål og metaller i dagligdagen, kan bruge som en kilde til relevant viden, siger divisionsdirektør Michael Christensen.
- Der er ikke tale om en dybt teknisk ståbi, men derimod en håndbog skrevet, så studerende på tekniske skoler og andre også har mulighed for at øge deres viden om stål. Bogen rummer nyttig viden om forskellige stål- og metalkvaliteter, fremstilling, egenskaber, udformning, bearbejdning og anvendelse. Ligeledes er en væsentlig del af bogen en dimensionsliste, hvor det er muligt at slå alle gængse former for stål, bjælker, plader, blankt stål og profiler op, tilføjer Michael Christensen.


Bøger fortsat efterspurgt
Den nye bog om stål afløser de bøger, der i sin tid blev udgivet af det daværende S.C. Sørensen, AS Jernkontor og Lemvigh-Müller & Munch.
- De gamle bøger har været højt værdsat i branchen, men det seneste oplag er fra 1991, og fornyelse er derfor højst tiltrængt, siger Michael Christensen.
Det nye værk er mere kommercielt end de tidligere udgivelser og giver således plads til en mere indgående beskrivelse af de produkter og kompetencer inden for blandt andet bearbejdning, som Lemvigh-Müller kan tilbyde. Bogen om Stål er på 175 sider og er tænkt som et langtidsholdbart produkt, som brugerne kan have glæde af mange år ud i fremtiden.

Hvis du vil vide mere om Bogen om Stål, er du velkommen til at kontakte din lokale kontaktperson hos Lemvigh-Müller se evt. www.lemu.dk.

Lemvigh-Müller A/S
Stationsalleen
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56973311
P nummer: 1007938663

Send til en kollega

0.048