23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få forspring med den optimale snedkerimaskine

Martin fremstiller fremtidens snedkerimaskiner, du kan blive en del af forspringet !

Kan man være forud for sin tid? Martin’s ambitioner er at udvikle og producere snedkerimaskiner med udstyr og specifikationer, som er flere år forud for konkurrenterne. At bygge robuste High-End maskiner er et brand manifest, der forpligter.

På LIGNA-09 i Hannover, Stand D14 i hal 11, vil der blive præsenteret et bredt spektra af formatsavene T-60/T-74, fra BASIC maskinen til AUTOMATIK udgaven, alle med et fantastisk udvalg af udstyr. Formatsavene har alle TouchScreen styring med integreret regnemodul og funktionsmenu for f.eks. længdeudligning samt fals- og notsnit med mulighed for indprogrammering af 1000 snit-indstillinger, menuen er selvfølgelig på dansk.

De stationære fræsere har i de nye modelrækker T-12 og T-27 fået tilført en utrolig række spændende faciliteter bl.a. en PowerPC processor med 5,7” alternativt 10,4” TouchScreen betjeningsflade og med styring af 2-6 akser, omregning af værktøjsposition, oprettelse og lagering af 500/1000 værktøjer, alt sammen i den velkendte robuste stander.

Afretter T-54 og Tykkelseshøvle T-45 vil på standen blive demonstreret i stadardudgaverne samt de specialudviklet høvle med profilerings-muligheder.

Med en Martin ved du hvad du får, nemlig en gennemprøvet og driftsikker maskine du kan stole på – lige nu, i morgen og når du en gang skal sælge den. Martin er lig med kvalitet i materialer og håndværk, bygget i stål-beton konstruktion, med moderne effektiv styring og meget andet.

Hvis du er hurtig til at handle, kan du få den endnu bedre udstyret – uden beregning. Lettelser i hverdagen til en værdi over 20.000 kr. Det får du oven i handlen, hvis du køber eller leaser en Martin inden 1. juli til hurtig levering.

Hvis du er interesseret i at få mere at vide om vores tilbud, så ring eller kom forbi. Du kan også høre om nogle gode Leasing-tilbud, som kan lette presset på din kassekredit og sikre dig stabile, lave omkostninger

Med venlig hilsen
SLEJPNER A/S
Generalagentur for
Otto Martin Maschinenbau GmbH


Slejpner Maskiner A/S
Grusbakken 2-4
2820 Gentofte
Gentofte Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56206116
P nummer: 1002044978

Send til en kollega

0.047