23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lemvigh-Müller A/S indgår samarbejdsaftale med Machinery Scandinavia

Svenske Machinery Scandinavia der producerer ARBOGA søjleboremaskiner har indgået samarbejdsaftale med Lemvigh-Müller om afsætning af deres ARBOGA produkter på det danske marked.

Lemvigh-Müller leverer både enkelte komponenter og komplette løsninger med netop de værktøjsmaskiner og værktøjer, der passer bedst til den enkelte virksomheds opgave og behov. Lemvigh-Müller kan med dette samarbejde tilbyde hele produktprogrammet der spænder fra den lille bænkboremaskine til kombinerede bore- / fræsemaskiner, samt et omfattende tilbehørsprogram.

Machinery Scandinavia er et foretagende med en lang tradition og veletablerede produktnavne. I mere en 100 år har Machinery Scandinavia produceret driftssikre og effektive geardrevne søjleboremaskiner. Den lange erfaring og store viden omkring produktion af søjleboremaskiner garanterer en høj kvalitet.

Mærket ARBOGA blev grundlagt i byen Arboga i 1932, hvorfra der allerede fra begyndelsen blev bygget bore- og fræsemaskiner af høj kvalitet. ARBOGA har skab sig et navn som specialist indenfor let håndterbare søjleboremaskiner til servicesektoren men også på området omkring kombinerede bore- / fræsemaskiner.

Lemvigh-Müller A/S
Stationsalleen
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56973311
P nummer: 1007938663

Send til en kollega

0.063