23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få et stærkt messetilbud på TUN BYG 2010

Byg-e vil være at finde på årets TUN BYG messe hvor leverandører vil kunne høre om vores løsninger indenfor forsendelse af fakturaer (EDI), B2B e-butikker m.m.

Har i overvejet at komme i gang med forsendelse af fakturaer eller vil i have en billigere og bedre løsning end det i har i dag, - så mød byg-e på TUN BYG messen og se hvad vi kan tilbyde.
Herudover vil byg-e tilbyde nogle specielle messetilbud der vil gælde i periode 15. marts – 1. april.

Det har aldrig været nemmere at sende fakturaer og/eller at modtage ordrer, som det er med det nye byg-e. Om man er en stor eller lille leverandør vil byg-e kunne hjælpe med dette.

- Vi konverterer til det format som i skal bruge
- Vi sørger for forsendelsen og hjælper jer i gang.

Ved at benytte jer af byg-e’s messetilbud vil i få fri forsendelse af EDI i byg-e’s netværk resten af 2010 fra 5.250 kr. Tilbuddet gælder i perioden:15. marts – 1. april.

En B2B E-butik, - ”er vejen til en højere bundlinie”

På TUN BYG messen vil byg-e præsenterer et nyt produkt til vores kunder. E-butikker integreret med byg-e’s principper samt integreret med byggebasen, hvilket betyder at du udelukkende skal opdatere varer et sted.
Vi vil fortælle på messen om hvor nemt i kan komme i gang med vores e-butik løsning. I dag bruger virksomheder som Ikea samme platform og vi har fået platformen tilpasset byg-e og B2B standarder.

Få en B2B E-butik fra 4.000 kr. om måneden alt inklusive.

Messetilbud: Få en e-butik og spar tilslutningsgebyret i perioden 15. marts – 1. april.

Kontakt byg-e på: 45 80 78 77

Danske Byggecentre
Egebækvej 98
2850 Nærum
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84870714
P nummer: 1002705928

Send til en kollega

0.047