23948sdkhjf
Del siden
Annonce

HOLZ-HER viser 3 nye kantlime-serier på messen i Nürnberg

På HOLZ&HANDWERK i Nürnberg 24-27 marts, vil HOLZ-HER Reich Spezialmaschinen vise kantlime-serierne AURIGA, ARCUS og CONTRIGA

Med den nye serie af kantlimemaskiner ”AURIGA” vises en lang række omfattende ændringer fra basismaskinen til den fuldt bestykkede maskine, hvor pladematerialer op til 60 mm. i tykkelse kan bearbejdes uden problemer. Lim-påføringssystemet med limpatroner, der er patentudviklet af HOLZ-HER er yderst fleksibel i anvendelse, hvor man hurtigt kan skifte limtype/farve og med kort opvarmningstid af limen ”ca. 3 min”, sparer man værdifuld tid og el-udgifter i forhold til alm. hot-melt lim.

Den midterste serie af kantlimemaskiner ”ARCUS” der med stor succes blev introduceret på Ligna 2009,
er blevet udvidet til at omfatte nye funktioner og med mulighed for at bearbejde emner med tykkelser op til 80 mm. 1334-modellen fås i fire versioner til at opfylde alle krav og hver version er udstyret med fugefræser og forskellige hjørne-kopierings enheder. 1334-serien har et omfattende tilbehør, såsom spray-indretning med rengøringsmidler eller særlige sprøjtemidler til brug på følsomme kanter.

CONTRIGA-serien som er konstrueret for produktionskapacitet, har et usædvanligt højt niveau hvad angår bearbejdnings kvalitet. Denne model-serie kan opgraderes med et omfattende udvalg af tilbehør, såsom luftpudebord ved indløb, returindretning for håndtering af store tunge materialer eller smelte enheder til klæbemidler for høj fremføringshastighed og kraftige aggregater for efterbearbejdning. For eksempel er det problemfrit at bearbejde en massiv-liste med en tykkelse på 30 mm og en højde på 65 mm. Maskinen kan udstyres med multifunktionelle fræseaggregater for efterbearbejdning f.eks. notfræsning,i flade og front, fladeziehklinge, spray-indretning samt pudseaggregat for front for blot at nævne nogle af nogle af de mange muligheder.

På messen kan vi kontaktes på telefon 0045 2025 1022

Slejpner Maskiner A/S
Grusbakken 2-4
2820 Gentofte
Gentofte Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56206116
P nummer: 1002044978

Send til en kollega

0.047