23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stærk TUN BYG 2010 skyder foråret i gang

Pressemeddelelse, 22. marts 2010

Byggeriets store træf er vel overstået. Fire velbesøgte messedage fremkalder begejstring hos udstillerne og tro på et forår med masser af aktivitet. Udstillerne tog også godt imod TUN BYG 2010’s nyindstiftede klimapriser, der blev overrakt af Kronprins Frederik. I alt 27.703 fagfolk besøgte messen, og dermed blev messens traditionelle høje besøgstal fast-holdt..

Da de sidste byggefagfolk i fredags søgte mod Fredericia Messecenters udgange, havde i alt 27.703 håndværkere, arkitekter, ingeniører, entreprenører m.v. lagt vejen forbi messen over de fire messedage. Det vil sige, at ikke mindre end hver femte ansatte i byggeriet be-søgte TUN BYG 2010.

”Det er en stor glæde at konstatere, at opbakningen til messen er enorm og uforandret, bå-de fra udstillerside og fra udførende og rådgivende parter. Stor tak til hele alle for, at I er med til at skabe et pejlemærke for hele branchen, og vi glæder os allerede til at se jer på TUN BYG 2012,” siger adm. direktør Palle Thomsen fra Trælasthandlerunionen-TUN, der arrangerer messen.

Arrangørerne lancerede på TUN BYG 2010 tre klimapriser. Initiativet blev belønnet med et besøg af protektor for Klimakonsortiet H.K.H. Kronprins Frederik, og klimatemaet af-spejlede sig også på standene, idet klima, energi og miljø er i højsædet hos en lang række af byggeriets leverandører.

Forår på vej
Noget tyder på, at TUN BYG 2010 også markerer, at der er grøde i byggeriet – mange ud-stillere ser nemlig positivt på aktivitetsniveauet de kommende måneder. Her er, hvad fire af udstillerne sagde om messedeltagelse og forventninger til fremtiden:

”Vi har haft flere besøgende, end vi plejer, og mange har sat sig ind i tingene, før de besø-ger os, så vi får en meget kvalificeret dialog,” siger salgsdirektør René Holde fra Pro-File, som glæder sig over det forestående forår: ”Alle står i startblokken og er klar til at rykke ud. Vi hører fra mange tømrermestre, at de har klart flere tage i ordre nu end for et år siden, så det er gode tegn,” siger René Holde.

”Vores stand er meget velbesøgt, og der er tryk på fra kl. 10. Messedeltagelsen er helt sik-kert en god investering, for vi får masser af nye kontakter til fx murersvende med 40-50 ansatte, som vi kan henvise til en forhandler,” siger Claus Lykkegaard, der er key account manager hos F. Engel, der også kan mærke, at det spirer i byggeriet: ”Mange håndværkere regner på tilbud, hvilket tyder på øget aktivitet, og det vil også smitte af på os. Vi forventer travlhed resten af året,” siger Claus Lykkegaard.

”Vores besøgsforventning er klart blevet overgået. Det gælder både indkøbere, håndværke-re og arkitekter fra både private tegnestuer og kommuner,” siger salgschef Martin S. Hen-riksen fra Eric Storm. Han sporer en gryende optimisme i byggeriet: ”Mange siger, at or-drebøgerne er fulde, og at de bare venter på at kunne komme i jorden. Vi forventer selv stor travlhed fra og med april,” siger Martin S. Henriksen.

”Vi møder stort engagement og spørgelyst, og folk er klar til at komme i gang. De glæder sig til at komme i jorden oven på den hårde vinter, og vi hører om lagre, der skal fyldes op, så det er meget positivt,” siger Wavins salgschef Troels Krogh, der hæfter sig ved kvalite-ten af de besøgende: ”I de snart 20 år, jeg har været med i Fredericia, er messen blevet sta-dig mere seriøs. Folk kommer virkelig for at få information og detailviden,” siger han.

Yderligere information
• Adm. direktør Palle Thomsen, Trælasthandlerunionen-TUN, pt@tun.dk, 45 80 78 77
• Pressechef Tom Lehn-Christiansen, tc@holm.dk, 61 67 81 60

Danske Byggecentre
Egebækvej 98
2850 Nærum
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84870714
P nummer: 1002705928

Send til en kollega

0.063