23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Responstid på 16 μs – WLL180T – Verdens hurtigste lyslederforstærker

Kompakt, brugervenlig og superstærk – frem for alt så hurtig som ingen anden lyslederforstærker – med den nye WLL180T understreger SICK sin position som markeds - og teknologiførende inden for lyslederforstærkere.

Kompakt, brugervenlig og superstærk – frem for alt så hurtig som ingen anden lyslederforstærker – med den nye WLL180T understreger SICK sin position som markeds - og teknologiførende inden for lyslederforstærkere. Sammenkædet med et bredt sortiment af forskellige lyslederfibre bliver den optimale automationsløsning mulig.

WLL180T er med en responstid på 16 μ hurtigere end nogen anden lyslederforstærker. Samtidig med tilbyder sensoren på grund af sin ekstreme lysstyrke og høje opløsning det ypperste indenfor rækkevidde og funktionsreserve. Det sidstnævnte øger driftsikkerheden, afgørende i fugtige eller støvede omgivelser. Det er simpelt at idriftsætte sensoren enten via en ekstern teach-in fra en PLC eller direkte på lyslederforstærkeren.
Alle programmeringssteps, status indikatorer såvel som indstillede og aktuelle værdier er visualiseret via et dobbelt firecifret display.

Anvend som enkeltstående sensor eller i en sensorgruppe
WLL180T kan anvendes som enkeltstående sensor eller kan sættes op i en fortrådningsbesparende sensorgruppe. Lyslederforstærkerne har en integreret busteknologi, der gør det muligt at oprette en sensorgruppe ved simpelt at klikke sensorerne sammen på en DIN-skinne. Konfigurationen af én af gruppens sensorer lader sig kopierer til de resterende via den indbyggede bus. På grund af den integrerede anti-interferens-logik er gensidig påvirkning af tætplacerede lysledere udelukket.

Diffus taste eller sender/modtager version
Ved valg af fiber opsættes sensoren til at fungere som diffus taster, med tasteafstand op til 480 mm eller som sender/modtager med en rækkevidde på hele 20 meter.
Ved hjælp af den overskuelige menu struktur opsættes forstærkeren til præcis den applikation som ønskes løst. Der kan bl.a. vælges reaktionstid, følsomhed, detekteringsform, tidsforsinkelse og automatisk følsomhedskontrol.
SICK tilbyder markedes største udbud af fibre. Udover de standardfibre som tilbydes, kan SICK fremstille speciel fibre helt ned til et styk. Dette er unikt og sikre at alle opgave kan løses med den optimale fiberkonfiguration.

Egnet i mange forskellige brancher
WLL180T er en optimal løsning for rigtig mange applikationer, specielt på grund af sensorens responstid, rækkevidde og driftsikkerhed. Dette gælder både indenfor elektronik-, solcelle-, halvlederindustrien, men i høj grad også for håndtering, robot- og pakkeindustrien. Det markedsførende sortiment af lyslederkabler sikrer en optimal løsning næsten uanset kundeønsker – her i blandt krav til holdbarhed, bøjningsradius og montagemuligheder.
> Produktkatalog
> Datablad

SICK A/S
Lejervej 17, st. tv.
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311
P nummer: 1002550225

Send til en kollega

0.047