23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Rekonstruer eller omstrukturer inden insolvens indtræffer

Handlekraftige interimledere er med til at sikre udvikling og overlevelse.

Hvis virksomhedens rådgivere – bank, advokat, revisor, bestyrelse etc. - placerer en dygtig interimleder i en virksomhed i krise, kan udviklingen vendes, så arbejdspladser sikres og sik-kerheden forøges for investeringer i bygninger, maskiner, personale, kassekredit etc.

Skelmose har opbygget en stab af dygtige interimledere, som med en solid erfaringsbase og en fleksibel og ubureaukratisk tilgang løser opgaver:

i kriseramte virksomheder, som enten har besluttet at lukke, men mangler den nød-vendige kapacitet til at ”lukke og slukke”

eller – i samarbejde med bank eller advokat – indsætter en erfaren interimleder, som midlertidig kan overtage eller deltage i driften, få skabt overblik/struktur og være med til at sikre virksomheden en bedre fremtid.

i forbindelse med udvikling af produkter, outsourcing, flytning af virksomhed til udlandet etc.

i samarbejde med ejerleder, ændre strukturen og/eller indføre effektiviseringer etc.

Interimlederen kan være med til at styrke virksomhedens muligheder for overlevelse ved en struktureret indsats i en periode og således sikre, at bankens engagement kan fortsætte, eventuelt forøges, og et ønskværdigt langsigtet partnerskab kan fortsætte.

Ønsker du at vide mere om vores interim leder team er du velkommen til at kontakte Klavs D. Hansen på tlf. 41 83 13 39 eller e-mail: kdh@skelmoseconsulting.dk

Skelmose ApS
Porsholtparken 7
6740 Bramming
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30534166
P nummer: 1014832544

Send til en kollega

0.048