23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Know how er alfa og omega

Skelmose Consulting finder medarbejderne til mange industrivirksomheder via deres store netværk og database. Det betyder en stor hjælp til firmaer med at få den rigtige medarbejder.

I Porsholtparken 7 i Bramming ligger firmaet Skelmose Consulting.

Her ligger det godt, fortæller firmaets administrerende direktør og rådgiver, Aksel Uglvig Jensen.
- Jeg er meget på farten, men I Bramming har jeg mit eget kontor og mødelokale, og der er et ekstra kontor til direktionssekretær, Charlotte Ellegaard, når hun er i Bramming, fortæller han over en kop kaffe sammen med Charlotte, der til daglig har hjemmekontor i Varde.

Skelmose har kunder og kandidater i hele Danmark.

- For at kunne betjene dem bedst muligt er det vigtigt, at vi er tæt på dem rent geografisk.
- Derfor har vi etableret kontorer i Bramming, Kolding, Varde, Ringkøbing, Aalborg, Århus, Aabenraa og Haslev

Det giver flere fordele for kunden, når Skelmose Consulting skal løse en opgave:
- Det er med til at sikre, at vi løser alle opgaver optimalt - uanset hvor i landet kunden bor, fortæller Aksel Uglvig Jensen.

Det betyder mange rejsedage for ham, men han nyder sit arbejde.
- Jeg startede som finmekanikerelev i Varde, men har en lang erhvervserfaring som fabriks- og produktionschef, inden jeg blev administrerende direktør hos JGM Plast. Siden 2004 har jeg haft firmaet her, hvor jeg står for rådgivning, rekruttering, interim ledelse, ekstern HR, virksomhedsformidling og virksomhedsudvikling.

At få fat i den rigtige medarbejder i dag er ikke det samme som for år tilbage, hvor man udelukkende indrykkede en annonce i avisen.

- I dag foregår det bl.a. ved hjælp af vores database med 4.000 højt kvalificerede emner, eksterne online portaler samt headhunting når vi søger en bestemt kandidat til en bestemt stilling for en kunde. Her bruger vi vores erfaring til at hjælpe virksomhederne, fortæller Aksel Uglvig Jensen.

- Det er ikke kun dét at finde folk til firmaer, vi beskæftiger os med. Vi kan bruges som sparringspartner og rådgiver tilføjer han.

- Vore erfarne konsulenter indenfor management og ledelse har erfaringen til at hjælpe firmaer på rette køl, og via ny viden og nye impulser har vi de værktøjer der skal til, fortæller Aksel Uglvig Jensen.

Charlotte Ellegaard har været ansat i firmaet i tre år.

- Jeg bor i Varde, fortæller hun.
- Jeg har tidligere været personalekonsulent ved forsvaret, inden jeg blev uddannelseskoordinator hos AMU-Vest. Derfra blev jeg virksomhedskonsulent hos KursusCenter Vest, inden jeg endte her, smiler hun.

- Det var faktisk via en tidligere kollega, at jeg endte her i firmaet, men jeg er glad for jobbet. Her er en stor grad af personlig frihed under ansvar, og jeg kan flexe mit arbejde rigtig meget, fortæller Charlotte Ellegaard.

Det er alfa og omega at have et stort netværk.
- Derfor deltager jeg også i mange netværksmøder, og man får faktisk mange gode kontakter gennem disse møder. Det kan jeg kun anbefale andre, fortsætter hun.
- Her hos Skelmose Consulting udvikler man sig hele tiden, og jeg glæder mig hver dag til at gå på arbejde, slutter hun.

Fakta: Skelmose Consulting er specialiseret i at hjælpe industrivirksomheder med at placere kvalificerede ledere og specialister, og sikrer med vores erfaring og know-how det optimale valg ved:

Rekruttering
Interim ledelse
Ekstern HR
Virksomhedsformidling
Virksomhedsudvikling

Vil du høre mere om Skelmose Consulting er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen på tlf. 86252833 eller e-mail aj@skelmoseconsulting.dk

Skelmose ApS
Porsholtparken 7
6740 Bramming
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30534166
P nummer: 1014832544

Send til en kollega

0.063