23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Rekrutter professionelle bestyrelsesmedlemmer

Fejlrekruttering til bestyrelsen kan koste dyrt i form af direkte tab eller forspildte muligheder.

Moderne virksomheder har brug for bestyrelsesmedlemmer med faglig kompetence for at kunne bidrage til virksomhedens udvikling og vækst.

Mangler disse kompetencer indebærer det ofte en risiko for at de overordnede ledelsesopgaver, ikke mindst de strategiske og forretningsmæssige beslutninger, ikke varetages optimalt og professionelt.

En professionel bestyrelse er en dynamisk enhed, som til stadighed tilpasses virksomhedens størrelse, placering, branche, markedssituation og specialisering.

Rekruttering af bestyrelsesmedlemmer er derfor mindst lige så vigtig som rekruttering af virksomhedens øvrige ledelse, og alt for vigtig til, at valget falder på en mere eller mindre kompetent person, der tilfældigvis er i ens nærmeste netværk.

Skelmose tilbyder etablering af en professionel bestyrelse med fokus på behovet for kompetencer.

Vi sammensætter den ideelle ”bestyrelsesgruppe”, eller udvikler den eksisterende bestyrelse. Vi vurderer om de rette kompetencer er til stede - både fagligt, branchemæssigt, personligt og socialt - og om der er overensstemmelse mellem virksomhedens fremtidsstrategier og de kompetencer, der allerede sidder i bestyrelsen.

Skelmose har en veludbygget database med kvalificerede og fagligt kompetente kandidater, som har erfaring og til enhver tid kan indgå i et dynamisk bestyrelsesarbejde.

For yderligere information kan Aksel Uglvig Jensen kontaktes på 4084 0133 eller email: aj@skelmoseconsulting.dk

Skelmose ApS
Porsholtparken 7
6740 Bramming
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30534166
P nummer: 1014832544

Send til en kollega

0.062