23948sdkhjf
Del siden
Annonce

JCB Landpower - Ny afdeling i Nicolaisen & Larsen A/S

JCB Landpower er dannet som en selvstændig afdeling i Nicolaisen & Larsen A/S og Torben Nielsen er fra d. 15. august ansat som direktør.

Torben Nielsen er 51 år og kommer fra en stilling som eksportchef for CLAAS, Tyskland, og han har siden 2006 haft Danmark, Norge, Sverige og Island som sit ansvarsområde. Torben har også arbejdet som distriktschef hos Fendt og har desuden været beskæftiget i landbruget som driftsleder på bl.a. Kongsdal og Egeland godser.

Opbygning af forhandlernet
Som ny direktør for JCB Landpower bliver det Torben Nielsens opgave at opbygge et dansk forhandlernet, som skal tage sig af salg og servicering af JCB landbrugsmaskiner. Med JCB Landpower som en selvstændig afdeling i Nicolaisen & Larsen A/S vil firmaet få en meget større kontaktflade til landbrugsområdet og derved opnå en væsentlig øget markedsandel. Målet er, at de første forhandlere skal begynde i 2010, og forhandlernettet skal være færdigudbygget i løbet af 2011.
Torben Nielsen vil til daglig være i Benløse, hvor han har kontor i firmaets afdeling der. Torben vil understøtte Landpower forhandlerne samt deltage aktivt i kontakten til JCB´s landbrugskunder. Torben Nielsen vil udarbejde besøgsplaner for disse kunder. Målet er, at alle potentielle JCB kunder i Danmark skal besøges af en repræsentant for JCB Landpower.

Bredt sortiment og lang erfaring
Nicolaisen & Larsen A/S er et familieejet aktieselskab, stiftet i 1962. Firmaet har siden 1975 har været eneforhandler af JCB maskiner i Danmark. JCB tilbyder et omfattende program med over 220 modeller til mange forskellige opgaver. Fælles for alle maskiner er, at de er alsidige, komfortable og konstrueret til hårdt arbejde. Hertil kommer Vibromax komprimeringsmateriel, der tæller 51 modeller, lige fra små pladevibratorer til store valsetog.
Specialuddannede mekanikere klargør maskinerne og monterer samtidig ønsket specialudstyr. Dette sikrer kort leveringstid og en maskine, der er klar til at blive taget i brug straks.
Gennem de seneste mange år har JCB været blandt de mest solgte entreprenørmaskiner i Danmark og Nicolaisen & Larsen A/S er JCB´s sjette største eksportforhandler på verdensplan.
Nicolaisen & Larsen A/S, som p.t. beskæftiger 63 medarbejdere, har hovedkontor i Ulfborg og afdelinger i Vissenbjerg på Fyn samt i Benløse ved Ringsted.

Yderligere oplysninger kan fås hos Torben Nielsen, mobil 21 59 51 59.

Reesink Construction
Holmegade 58
6990 Ulfborg
Holstebro Kommune
Danmark
CVR nummer: DK45150615
P nummer: 1003083705

Send til en kollega

0.047