23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stop tyven! Overvågningssystem til bygningssikring

”Gerningsmændene kom ind via taget”– lyder det ofte i avisnotitser omhandlende indbrud. SICKs lasermålesystem, LMS100, gør det muligt at opsætte sikringsforanstaltninger der både simpelt og pålideligt opdager indbrudstyve som kommer ind gennem taget.

Tyvene er kravlet op på supermarkedets tag. Siden har de fjernet en loftsplade og anvendt en stige til at kravle ned i forretningen (Sydjylland kilde: Jydske Vestkysten, marts 2010). Indbrudstyve viger ikke tilbage for at slå til på kontorer, i lagerhaller med mad-, mærkevarer eller ikke jernholdige metaller – specielt hvis de let kan få fat i et relativt stort bytte. Det faktum at lagerhaller ofte af omkostningsmæssige årsager er bygget i materialer, der er lette at bryde ind i for eksempel med sidevæge af gipsbeton eller tynde bliktage, gør det lettere for indbrudstyven. Derudover er lyskupler, ovenlysvinduer, og udluftningsklapper ofte ufrivillige hjælpere. Effektiv afhjælpning er muligt – med lasermålingssystemer kan man afdække facader og tage udefra men også indvendigt på væge, i lofter og på gulve. Derved dannes en komplet uigennemtrængelig lysgitter.

Lasermåling giver funktionel overvågningsbeskyttelse
Til sikring af bygninger og genstande såvel horisontalt som vertikalt tilbyder lasermålingssystemer som den nye LMS120 med potentialfri relæudgange til eksempelvis at starte et overvågningskamera med den maksimale detektionssikkerhed. En certificeret version – LMS120 Security opfylder markedets strengeste krav. På grund af sin høje vinkelopløsning producerer sensoren et lysgitter, der er så fintmasket at selv et bor der bryder igennem en væg, øjeblikkeligt og pålideligt bliver detekteret. Det samme gælder ubudne gæster fra oven: Uanset om de er klædt i mørkt eller helt sort, der kun tillader et ringe genskin, sikrer dobbeltpuls-teknologien en pålidelig detektion – selv i regn, tåge og sne, da udendørs versionerne arbejder præcist og pålideligt selv under svære vejrbetingelser. For hver scanner tillader den integrerede parameter- og evalueringsenhed op til 10 overvågningsfelter. Felterne kan være op til 18 meter dybe og er frit definerbare indenfor scannerens synsfelt; det betyder at overvågningsfeltet ikke behøver at starte ved scanneren. Dertil kommer at felterne altid kan tilpasses efter behov for eksempel til sidevæge, bærepiller eller andre bygningsmæssige betingelser.

Sikret mod manipulation
Overvågningsfelterne opererer med referencepunkter i omgivelserne således at fysisk manipulation af en scanner vil resulterer i alarm. Programmeringen af scanneren er sikret med en adgangskode så det kun er autoriseret personale som har adgang til opsætningen. Desuden er scannerer typisk monteret på svært tilgængelig steder. LMS100 og LMS111 outdoor er pålidelige overvågningssystemer til sikring af bygninger: Når de først er installeret, aktiveres de kun i tilfælde af indbrud efter fyraften.

>> Download Produktinformation

>> Produktkataloget

>> Se animation

SICK udstiller på Automatik 2010 stand B1250. Kig forbi og hør mere.

SICK A/S
Lejervej 17, st. tv.
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311
P nummer: 1002550225

Send til en kollega

0.047