23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CDLIGHT Nyhedsbrev August 2010

CDLIGHTs Nyhedsbrev for august indeholder information om store besparelser på opdatering af Autodesks AutoCAD/Inventor sofware, nyt om kurser, de kommende erfamøder og Autodesk Factory Suite.

CDLIGHT Nyhedsbrev August 2010

50.000 flere i bruttobeskæftigelse i løbet af de seneste måneder, en varm sommer og en brugt ferie.
Vi er klar til, sammen med jer, at høste frugterne af det lunere økonomiske klima.
Ønsker i fortsat at forbedre flowet omkring design, produktion, markedsføring, servicering etc – så er mantraet dokumentstyring og Digital Prototyping.
I er mange der allerede er kommet langt i denne proces, men uanset det aktuelle stadium opfordrer vi til at holde fokus på minimering af udviklingsomkostninger og optimering af ressourcer.
De seneste produkter fra Autodesk, BlueCielo og Gibbs er gode eksempler på standardsoftware til effektivisering. Leif Jessen Hansen

Kampagner AutoCAD Family
Opgrader fx en Inventor Suite R2011 til Inventor Simulation for kr. 10.700,- eller til en Inventor Professional for kun 17.700,-, hvis det produkt, du opgraderer fra er på subscription.

Har du ingen subscriptionaftale på din software, kan vi hjælpe med at finde en fornuftig pris på det, så du kan benytte dig af de nyeste features og anvende Autodesks subscriptioncenter.

Vi rådgiver gerne om de forskellige muligheder, så kontakt os for en uforpligtende samtale og evt. tilbud på en opgraderet løsning.
Prisen er vejl. og ex moms.
Kontakt cdlight

ERFAMØDE for Inventorbrugere
Sammenhæng & Samarbejde
Overskriften på de kommende erfamøderne er ”Sammenhæng og samarbejde”, da mulighederne med CAD er eksploderet til at omfatte (gen)brug af designdata igennem hele værdikæden. Dette vil Mads Storgaard fra Autodesk præsentere i sit indlæg om formiddagen, hvorefter der bliver mulighed for selv at afprøve produkterne.
Om eftermiddagen diskuterer vi ud fra kundecases, som vi laver i samarbejde med dig. Har du allerede nu et spændende projekt, så ring, så vi i god tid kan forberede et indlæg. Se agenda mv. her
Erfamøderne afholdes:
29.9 Horsens
30.9 Horsens
6.10 Odense
7.10 København


Autodesk® Factory Design Suite
I juli lancerede Autodesk deres nye suites Autodesk® Factory Design Suite og Autodesk Design Suite. 5 programpakker, specifikt rettet mod den mekaniske industri, hvor det nu bliver muligt at integrere 2D layout data med jeres eller out-of-the-box 3D-modeller af fabrikkens udstyr og derved skabe en digital model af hele fabrikken.
Pakkerne indeholder fx Inventor, Naviswork, Architectual og og Vault i Factory Suite og bl.a. AutoCAD, Alias Sketch, ShowCase, 3ds Max i Autodesk Design Suite.
Se hvad de enkelte Suites indeholder og præsentation på YouTube.
På erfamøderne i næste måned vil vi præsentere Factory Design Suites, men har du et aktuelt behov, så kontakt os og få et bud på opdatering fra jeres nuværende program

BlueCielo releaser Meridian 2010
Se hvad den nye release byder på

Kurser
CDLIGHT afholder kurser i alle Inventors funktioner for alle brancher. De faste kurser som Inventor Basis, Nyheder i Inventor 2011, Finite Element & Dynamic Simulation og et par stykker mere fortsætter vi med at tilbyde som klasseundervisning, med bøger og opgaver.

Men mange af jer ved rigtig meget om programmet og har mere brug for en dialog om, hvad der ellers er af muligheder og tips til at komme videre. Til alle jer har vi lagt ½ dags workshops i kalenderen med overskrifter som iLogic – hvad kan det, Videre med Vault, Skelet Modelering og Kend dit ContentCenter.
Se mere


Hotfixes
Der er indtil videre kommet 14 hotfixes til Inventor R2011, bl.a. Unexpected exit when rendering in Studio, Bitmap in drawing is distorted in preview and not printed og Inventor 2011 unexpectedly exits on feature creation. Se listen her. Husk altid at kontakte jeres CAD ansvarlige inden installation.


Hvilken workstation skal jeg købe?
Det vil altid være et spørgsmål om smag og behag og ikke mindst opgavens omfang, men hvis vi skal anbefale en god maskine, der kan løfte de fleste konstruktionsopgaver, så er det HP Z400 med FX 3800 og 12 gb ram eller HP EliteBook Mobile Workstation 8740W med 8 gb ram og Quardro FX 2800m. Begge med Windows 7 og 64 bit og hvis man ønsker ekstra hastighed kan der isættes solid state disk.
Se specifikation på cadogmus.dk

Find linket til Autodesks Inventor hardware site, under fanen Service & Support og se hvad Autodesk anbefaler.


Smart til Smartphone
Hvis du har en smartphone har du nok allerede fyldt hukommelsen med mærkelige skydespil, tetris taskkillers og almuliandet. MEN har du tjekket mulighederne for at få Autodesk Apps?
Ikke at der er mange og dem til Inventor har de gemt rigtig godt, men al start er svært. Ved at søge lidt har jeg fundet følgende apps til Android.

AutoCAD forum
Autodesks AutoCAD forum ligger som widget. Her kan du løbende følge med i de nyeste opslag. Trykker du på et af dem, linkes du ind på http://forums.autodesk.com Det ser ud til at virke fint

Kommandoer… i AutoCAD
UCSICON, VISRETAIN, DIMSOXD mfl. Få AutoCAD kommandoer direkte på din telefon i en lille widget, der giver dig en ny kommando, hver gang du trykker på den.
AutoCAD forum og kommandoer findes nemt ved at søge på ”autodesk” på marked.

Med venlig hilsen
CDLIGHT A/S

Symetri A/S
Robert Jacobsens Vej 70. 1.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13737436
P nummer: 1000616432

Send til en kollega

0.047