23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny vidensportal om beton

Danmarks største producent af beton Unicon A/S har lanceret en ny hjemmeside, der henvender sig til alle parter i byggeriet. Det er første gang i Danmark at der på ét sted er samlet information om alle aspekter i færdigbeton-produktion og -udførelse.

Danmarks største producent af beton Unicon A/S har lanceret en ny hjemmeside, der henvender sig til alle parter i byggeriet. Hjemmesiden indeholder masser af inspiration og nyttig viden om beton, og fortæller om de talrige muligheder og mange fordele der er ved at anvende insitu beton.

Hjemmesiden giver inspiration om design, farver og strukturer til bygherre/arkitekt, oplysninger om teknologi, beregninger og dokumentation til den rådgivende ingeniør, samarbejdsmuligheder, udførelsesvejledninger og levering for entreprenøren, samt information om levering, nyttige tips og generelle spørgsmål til de private kunder.

Det er således første gang i Danmark at der på ét sted er samlet information om alle aspekter i færdigbeton-produktion og -udførelse: lige fra recepter og produktstandarder, over leveringsmuligheder og logistik, til udførelses- og vedligeholdelsesvejledninger samt inspiration om farver, overflader, strukturer og arkitektonisk frihed med insitu beton.

Unicon véd bedre end nogen anden, hvad beton kan og hvordan det kan inspirere til unikke og kreative løsninger - i dagligdagen fokuserer vi stærkt på at gøre arbejdet med beton simpelt og effektivt for både store og små kunder. Resultatet er optimerede løsninger til glæde for både bygherrer/arkitekter, rådgivende ingeniører, entreprenører og private kunder.

Se mere på www.unicon.dk.

Unicon A/S
Islands Brygge 43
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16064939
P nummer: 1003007522

Send til en kollega

0.063