23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny ejerstruktur hos EICO A/S

I året for EICO´s 30 års jubilæum, har ægteparret Inge-Lis og Erik Lund, som led i et kontrolleret generationsskifte, valgt at sælge hovedparten af virksomhedens aktier og overlader roret til 47-årige Peer Lohmann, der 1. juni tiltræder som ny administrerende direktør.

EICO A/S, er leverandør af kvalitetsprodukter til køkken og bad, og mange hjem er i dag udstyret med firmaets emhætter, armaturer og vaske, der sælges dels under eget varemærke - dels under fabrikkernes egne brands. EICO repræsenterer flere store Italienske fabrikker, og firmaet var bl.a. først til at introducere wirehængte designemhætter fra fabrikken Elica til hele Norden. Den spændende kollektion udvikles og produceres af førende europæiske fabrikker og sælges i primært Danmark, Norge og Sverige gennem et bredt forhandlernet af professionelle køkkenleverandører og producenter.

EICO har domicil i Brønderslev, og med det udgangspunkt vil virksomheden blive drevet videre med den eksisterende og velfungerende medarbejderstab, firmaets nyansatte direktør samt med ny bestyrelse.

I 1981 stiftede Inge-Lis og Erik Lund virksomheden EICO A/S, og de vil fortsætte i ejerkredsen, som aktionærer i en længere overgangsperiode, ligesom Erik Lund stadig er tilknyttet virksomheden som bestyrelsesmedlem og sparringspartner. Han glæder sig over løsningen både på egne og på virksomhedens vegne og han udtaler: " Jeg er helt tryg ved situationen og vi er meget tilfredse med denne løsning, hvor vi får tid til at overdrage EICO A/S på en fornuftig måde."

Den kommende direktør for Eico A/S, 47-årige Peer Lohmann har flere års ledererfaring. Han kommer senest fra en stilling som Senior Sales Manager ved GPV Group A/S og inden da besad han stillingen som Salgs- og marketingchef hos Bredbånd Nord I/S, Brønderslev.

Peer Lohmann glæder sig til at starte den 1. juni og ser frem til at skulle arbejde sammen med medarbejderne i ind- og udland: ”Det er en yderst veldrevet virksomhed og jeg er stolt over at få overdraget stafetten. Jeg ser desuden frem til sammen med medarbejderne at realisere de ambitiøse vækstplaner, som vi har for fremtiden” udtaler Peer Lohmann.

Poul Sand, bl.a. bestyrelsesformand i Messecenter Herning (MCH A/S), indtræder som bestyrelsesformand for Eico A/S, hvor Erik Lund ligeledes indtræder som bestyrelsesmedlem sammen med Lars Bundgaard Sørensen fra Vækst-Invest Nordjylland. Poul Sand er privat investor i EICO og Vækst-Invest er en kapitalfond med base i Nordjylland.

For yderligere information kontakt venligst: Peer Lohmann, Eico A/S +45 2427 3999 eller Erik Lund, Eico A/S, +45 4038 5864

Eico A/S
Østergade 118
9700 Brønderslev
Brønderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11123244
P nummer: 1000185133

Send til en kollega

0.046