23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stærke virksomheder skabes af de rette medarbejdere

Skelmose er blevet endnu skarpere til det, vi er gode til

Finanskrisen har raset og sat dagsordenen i et par år i et sådant omfang, at mange mister gløden i øjnene når talen falder på fænomenet. Om end dønningerne vil rulle et par år endnu, så lader det til at vi langt om længe kan begynde at se bagsiden af krisen.

Et gammelt mundheld siger: ”Når forandringens vinde blæser, så bygger nogle læ og andre møller.”

Set i relation til krisen er dette at sammenligne med de, som enten totalt har rebet sejlene for at kunne starte op på ny uden de store ændringer, når uvejret er ovre, og så de som har brugt krisen til selvkritisk at kigge indad og spørge sig selv: Kan vi bruge tiden på at blive endnu bedre til det som vi er gode til, når krisen løjer af.

Hos Skelmose har vi under krisen kigget indad og søgt at blive endnu skarpere til det, vi er gode til, samtidig med at vi i højere grad er fokuserede på hvilken nytte vi er til i forhold til kunderne.

Lad det være slået fast med det samme: Skelmose er fortsat specialisterne, når det gælder om at finde medarbejdere med en teknisk baggrund til industri, fremstilling og håndværk; men vi er også klar over at vi hermed er medvirkende til at skabe stærke virksomheder via de rette medarbejdere.

De rette medarbejdere skaber stærke virksomheder
Når dette er sagt står spørgsmålet tilbage; hvad dækker ”De rette medarbejdere” over? Svaret har flere facetter: De rette medarbejdere rummer med flertalsangivelsen, at én person alene ikke er garant for en stærk virksomhed – Det gælder om at stille det rette hold, og her er vi sædvanen tro inde og vurdere en ny medarbejder i forhold til resten af teamet.

En overvejelse, der i højere og højere grad trænger sig på er også, hvilken medarbejder eller gruppe af medarbejdere, der er optimale – ikke blot i dag men i lige så høj grad også i fremtiden.

Her kommer den mangeårige erfaring hos Skelmose ind og spiller en afgørende rolle, når kravene i fremtiden skal inddrages. En database med næsten 5.000 kandidater og et bredt netværk sikrer, at vi med stor sikkerhed kender fremtidens medarbejder, som kan sikre virksomheden de ønskede resultater.

Skelmose ApS
Porsholtparken 7
6740 Bramming
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30534166
P nummer: 1014832544

Send til en kollega

0.047