23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Globalisering og nærhed

Skelmose udvider aktiviteterne geografisk

Danmark oplever i disse år en stigende globalisering inden for flere af de brancher, som Skelmose er specialister i. Arbejdskraftens mobilitet er steget – specielt i energi- og off-shorebranchen.

Derfor kan Skelmose ikke se sig selv alene som en national samarbejdspartner; men kan via samarbejde også hjælpe med at flytte specialister fra ét land til et andet: Vi har derfor hen over sommeren indgået et samarbejde med Meridian på den anden side af Nordsøen , hvor kontaktpersonen Jim Nathaniel åbner op for samarbejde om rekruttering og headhunting i blandt andet England, Skotland, Benelux, Tyskland, Norge samt Mellemøsten.

Meridian har med sine 75 afdelinger et godt kontaktnet og en god spredning rent geografisk, og arbejder sammen med Deloitte omkring alle de skattetekniske aspekter ved ansættelse i udlandet og i Danmark.
Alt i alt et samarbejde som sikrer Skelmoses kandidater og kunder en høj grad af sikkerhed og fleksibilitet, når blikket rækker ud over landets grænser.

Styrkelse af Sjælland
I erkendelse af at nærhedsprincippet er sundt i forbindelse med rekruttering, headhunting, interim ledelse og virksomhedsformidling, ønsker vi at øge fokus på Sjælland og søger derfor 2 partnere, som kan og vil være seriøse samarbejdspartnere inden for vore kerneydelser.

Samtidig er Skelmose blevet en del af LeverandørNetværket på Sjælland, der tilbyder dig som firma- og personaleansvarlig nogle kompetente og dygtige samarbejdspartnere, der er klare til at løse de opgaver, som du lige nu er i gang med. Et professionelt netværk med 30 forskellige firmaer med forskellige kompetencer.

Skelmose ApS
Porsholtparken 7
6740 Bramming
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30534166
P nummer: 1014832544

Send til en kollega

0.094