23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Forbedring af indeklimaet på Panum Instituttet

Øens VVS Teknik A/S har endnu engang udført en spændende opgave for Panum Instituttet. Denne gang var der behov for at forbedre indeklimaet i nogle af bygningerne.

Øens VVS Teknik A/S har endnu en gang udført en opgave på Panum Instituttet i København, som huser det Sundhedsvidenskabelige Fakultet under Københavns Universitet. Tidligere har VVS-virksomheden udført flere spændende opgaver på instituttet heriblandt energirenovering og VVS-installationer i forbindelse med renovering af kontorer og forskningslaboratorier.

Denne gang var der behov for at ændre indeklimaet i bygning 27 og 29, da brugerne af instituttet følte træk i nogle af bygningerne, og nogle steder skabte bygningernes radiatorer heller ikke den nødvendige varme. På den baggrund var Panum Instituttets egen projektafdeling kommet med forslag til, hvordan indeklimaet kunne forbedres for de studerende og ansatte, og entrerede derfor direkte med Øens VVS Teknik for at få løst den opgave.

For at mindske træk blev ventilationsindblæsningen ændret. Flere steder var radiatortermostaterne gamle og udslidte, og de blev derfor skiftet, så radiatorerne igen kunne varme rummene ordentligt op. Nogle steder blev der opsat flere radiatorer for at opnå den rette rumtemperatur.

For ikke at forstyrre de studerende og ansatte udførte Øens VVS Teknik arbejdet i weekenderne.

Arbejdet blev udført til en sum på 150.000 kr.

Øens VVS Entreprise A/S
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Tårnby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34205922
P nummer: 1017390372

Send til en kollega

0.063