23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Design din egen stige og spring ventetiden over

Med stilladsproducenten Zarges’ nye online bestillingssystem bliver det nu lettere for entreprenøren at bestille en fast stige.

I stedet for at skulle vente på svar fra producenten kan han gå direkte til Zarges’ hjemmeside og selv designe stigen efter eget ønske. Det nye online konfigurationssystem tegner en 3D-model, sikrer at stigen er fuldt lovlig og oplyser prisen til brugeren, der kun behøver at kende højden på bygningen.

At få leveret en fast stige til bygninger kan være en langsommelig proces. Har entreprenøren ikke den nødvendige ekspertise, er han således nødt til at tage fat i en forhandler, som først skal kontakte producenten, videregive målene og dernæst komme med et tilbud.

Med stilladsproducenten Zarges’ nye online konfigurationssystem er bestillingsprocessen nu blevet gjort langt simplere. Her kan entreprenøren selv udregne mål, foretage alle justeringer og designe stigen præcist efter eget ønske og få prisen med det samme. Det eneste, han skal kende, er højden på bygningen – så ordner systemet resten.

Tilbud og konstruktionsnummer på få minutter
Zarges’ ekspertise som førende producent og forhandler af stiger er blevet inkorporeret i det nye konfigurationssystem. Systemet består af ni enkle trin, hvor entreprenøren selv beslutter, hvordan stigen skal se ud, hvilket materiale den skal laves i, og hvilke sikkerhedsforanstaltninger den skal have. Derefter udarbejder systemet en 3D-model, så han kan se, hvordan stigen vil se ud. Systemet sørger endda for at udregne, om konstruktionen er lovlig i henhold til gældende lovgivning.

Når først brugeren har lagt sig fast på stigetypen, udregner systemet hurtigt de dele, der skal bruges, samt en pris. Derefter genererer systemet et unikt konstruktionsnummer, som brugeren anvender, når han kontakter sin forhandler.

Ekspertviden samlet i ét program
- Systemet er designet, så du hurtigt selv kan indstille og justere din stige, så den passer til det formål, du ønsker, uden at du behøver at være ekspert. Førhen skulle du kontakte forhandleren, og du fik måske først tilbuddet ugen efter, når forhandleren havde snakket med producenten, forklarer Jan Fahlgren, der er direktør i Zarges Danmark.

- Nu kan du stå på byggepladsen med din iPad eller tablet og indtaste informationerne, og med det unikke konstruktionsnummer kan du sende nummeret videre til forhandleren, som nemt og hurtigt kan foretage bestillingen. Og så kan du konfigurere ligeså mange forskellige varianter, som du har behov for. Helt simpelt, så tager vi en proces, der kan tage dage eller uger, og forkorter den til få minutter, pointerer han til slut.

Zarges Danmark ApS
Roholmsvej 15
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK87147010
P nummer: 1002765342

Kontaktperson

JF
Jan Fahlgren
Direktør
jan@zarges.dk

Send til en kollega

0.063