23948sdkhjf

Thorup Smed A/S udvider forretningsområdet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Thorup Smed A/S

For at imødegå en voksende efterspørgsel fra kunderne har Thorup Smed A/S valgt at lave egen styringsafdeling.

Fremstilling og servicering af specialmaskiner er det altoverskyggende forretningsområde for firmaet. For bedre at kunne servicere både gamle og nye kunder har Thorup Smed A/S ansat egen programmør/elektriker.

Det er, i Thorup Smed A/S’ regi, en velkendt person, der er blevet ansat. Anders Østergaard har tidligere været selvstændig og har i mange år lavet langt de fleste maskinstyringer til Thorup Smed A/S.

Derfor kan Anders også nemt servicere både gamle og nye kunder.

Anders vil stå for konstruktion, opbygning og især programmering af de maskiner, vi selv laver, siger Martin Mikkelsen, indehaver af Thorup Smed A/S. Ligeledes vil han hurtigt og nemt kunne servicere de maskiner der tidligere er lavet, da han i mange af tilfældene selv har programmeret dem.

”Jeg er sikker på at kunderne nu vil få en endnu bedre oplevelse når de vælger os som leverandør af specialmaskiner. Vi vil både være hurtigere til at afgive pris, hurtigere og billigere i fremstillingen og vores evne til at servicere kunderne efterfølgende vil også fungere meget nemmere efter ansættelse af Anders”, siger Martin Mikkelsen.

Anders Østergaard er specialist i PLC programmering på flere forskellige platforme, men Thorup Smed AS/ vil fortrinsvis bruge Siemens PLC udstyr.
Anders har mange års erfaring og har en evne til hurtigt og effektivt at afhjælpe problemer hos kunderne, afslutter Martin Mikkelsen.

Thorup Smed A/S fremstiller specialmaskiner til såvel den danske og udenlandske industri. Se mere om firmaet på www.thorupsmed.dk eller kontakt Martin Mikkelsen på 9774 1105 for mere information.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Thorup Smed A/S

Torupvej 4
7950 Erslev
Danmark
Thorup Smed A/S

Send til en kollega

0.093