23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Den nye Inspector PI50 fra SICK gør maskinintegration nemt

SICK lancerer nu en ny visionsensor i Inspector familien, der på én og samme tid kan foretage positionerings- og inspektionsopgave.

Øget Fleksibilitet for maskinbyggere og integratorer
Den integrerede web-server, gør det enkelt at betjene Inspector PI50 fra en computer eller ethvert TCP/IP baseret operatør panel, som indeholder en standard web browser. Avancerede brugere kan helt bygge deres egen operatør interface med sensorens kraftfulde og fleksible web-API (Applikations Programmerings Interface). Dette API indeholder kommandoer til at designe og tilpasse funktioner såsom visning af realtime billeder til runtime overvågning, konfigurationshåndtering og programvalg ved formatskift, parameter modificering for opgavetilpassede konfigurationsprogrammer, samt muligheder for hurtig kloning af opgavespecifikke konfigurationsopsætninger.

Inspektion + placeringdata – nu i én og samme enhed
Inspector PI50 indeholder en udvidet værktøjskasse til objektplacering og positionering, som typisk er baseret på et pre-defineret indlært mønster. De nye Free-form og linje/polygon objektform værktøjer i kombination med positionerings værktøjer, giver sammen med de allerede kendte blob, mønster, kant og pixel tælle inspektionsværktøjer mangfoldige muligheder for at løse ret komplekse inspektionsopgaver.

Forenklet kommunikation med PLC'ere
Inspector PI50 understøtter behovet for indhentning af detaljerede måledata og statusmeldinger samt kontrolinformationer, som nu kan formidles via Ethernet / IP og TCP / IP. Det gør det muligt let at kommunikere med dedikerede PLC'er, eller helt enkelt at formidle statistik eller lignende værdibaserede resultater til en host PC/Server. Data kan her bruges til maskinstyring og kundetilpasset trend design. De nye Interface og protokolmuligheder byder på direkte kontrol af sensoren, som f.eks timing af billedoptagelse, indlæring af nye emner/objekter, programvalg o.s.v. Kameraet kan således fjernstyres og betjenes fra en centraliseret enhed, så kontrol og parameter modificering hurtigt kan tilpasses forholdene.

Ny kalibreringsfunktion ”tryller” med dårlige billeder
I opgaver hvor måladata er essentielle, sikrer den nye kalibreringsfunktion, at resultaterne er præcise og tilpassede til det eksterne maskinmiljø. Ofte er det nødvendigt at betragte inspektions-stedet i perspektiv, hvilket normalt vil forvrænge måledata. Med den nye kalibreringsfunktion rettes perspektivændringer med et trylleslag, og skaleres til at passe i aktuelle målestoksforhold. Herved bliver måledata skaleret korrekt allerede i sensoren, i stedet for at skulle bruge tid på at gøre det senere, eksternt i f.eks en PLC.

Datablad:
https://www.mysick.com/saqqara/pdf.aspx?...

Youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=RBrXb7HSe...

SICK A/S
Bregnerødvej 133
DK-3460 Birkerød
Tlf: +45 45826400
E-mail: sick@sick.dk
www.sick.dk



SICK A/S
Lejervej 17, st. tv.
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311
P nummer: 1002550225

Send til en kollega

0.047