23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skybrud og bygninger - forebyggelse og akutindsats

Heftige skybrud med monsunlignende regn forventes at blive 20-30 procent kraftigere. Onsdag den 13. og torsdag den 14. juni, kan du komme med til hhv. konference og workshop om forebyggelse og akutindsats i forbindelse med skybrud.

Få viden, inspiration og redskaber til, hvordan du forbereder dig på vandet, og få et indblik i, hvilke løsninger man arbejder med fremadrettet.

Mød blandt andre Dansk Industri, som arbejder med "State of the art" løsninger, og hvordan eksisterende produkter kan gøres miljøteknologiske til gavn både i ind- og udland.

Bliv også opdateret med alternative løsninger til at håndtere regnvand, med metoder til transport på overfladen, forsinkelse, opmagasinering, nedsivning eller fordampning, og hvordan vand som ressource tænkes ind i et klimakoncept kombineret med energi!

Og bliv blæst væk af Kasper Guldager Jørgensen, leder af 3XN's innovationsafdeling GXN, som sætter skybrud og monsterregn ind i klimakonteksten, og tager dig på en tur rundt i verden for at se, hvordan overflader og vand kan spille en helt særlig rolle for bygningerne.

Læs mere og se det fulde program

Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg
Gregersensvej 4
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116
P nummer: 1003119709

Kontaktperson

CVL
Christine Vodsgaard Larsen
Faglig leder
+45 72 20 21 49 chla@teknologisk.dk

Send til en kollega

0.047