23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Holder afstand og forhindrer kollision

Ekstremt lille scanner med stor ydelse, der indeholder alle essentielle egenskaber, så som integreret teach-funktion samt fire digitale udgange – den nye TIM300 laserscanner fra SICK er som skabt til mobil internt logistik.

>> TIM300 detekterer emner og kan sætte op til fire individuelle udgange. Sensoren, der er på størrelse med en tennisbold, anvendes til 2D-monitorering. Det kunne typisk være til afstandmåling og køstyring på hængeconveyorer, til sikring af at intet uønsket stikker ud fra paller, til kontrol af hyldepladser i forbindelse med stablere, til antikollision og som backupsystem på AGVere. Den energieffektive scanner gør sensoren velegnet til mobile applikationer. Strømforbrug er på typisk 3 W, hvilket er 50 % mindre end sammenlignelige sensorer.

Stor detektionsevne
Sensoren arbejder med infrarødt lys og opnår derved en rækkevidde på 2 m, selv på sorte overflader. Tim300 scanner i en vinkel på 270°, hvilket giver mange anvendelsesmuligheder. For eksempel kan afstande på hængeconveyorer detekteres pålideligt selv i kurver. Det bliver muligt at overvåge transportsystemer, således at transportafstande for de enkelte vogne kan bestemmes præcist samtidig med at vognene selv kan scannes fra siden. TIM300 gør det muligt at kontrollere hyldepladser i højlagre, både for om hylderne nu også reelt er tomme og kontrol af at intet uønsket stikker ud fra pallerne.

Fleksibel plug and play – præinstalleret eller onsite parametrering
TIM300 tilbyder op til 16 sæt trippelfelter i form af indikator-, advarsels- og stopfelter. De gør det muligt for en AGVer at tilpasse hastigheden, alt efter hvilket område en detekterede forhindring befinder sig i. Tre af sensorens udgange er dedikeret til denne funktion. Parametrering af trippelfelterne kan enten foregå via de præinstallerede fabriksopsætninger, som håndterer de mest almindelige overvågningscenarier eller via en individuel on-site opsætning. TIM300 tilbyder hertil som den første scanner af sin art en integreret ”touch and teach” funktion.

Robust
Driftsikkerhed er afgørende i intern logistik, hvilket er en af årsagerne til, at SICK i har valgt et modstandsdygtigt metalhus frem for plastik. Derudover er det muligt at øge beskyttelsen yderligere med en mekanisk beskyttelseskappe eller med installation af stødabsorberende dæmpere.

TIM300 fuldender SICKs portefølje af målende 2D laserscannere. Med sin unikke egenskaber er denne kompakte sensor en omkostningseffektiv og teknologisk overbevisende løsning til mange applikationer inden for intern logistik.

Hvordan får jeg mere information
>Download datablad

Ring direkte til John Langsted: 45 94 24 37,

SICK A/S
Lejervej 17, st. tv.
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311
P nummer: 1002550225

Kontaktperson

EK
Esben Ketler
Marketingchef
+45 4594 2437 ketler@sick.dk

Send til en kollega

0.064