23948sdkhjf
Del siden
Annonce

AAB i Aarhus vælger Mdoc FM

Arbejdernes Andels Boligforening (AAB) i Aarhus har valgt at implementere Mdoc FM i organisationen. Formålet er at understøtte de visionære drifts- og vedligeholdelsesønsker, som er forankret i ledelsen hos AAB.

Mdoc FM skal understøtte AABs eksisterende CAD-platform (Autodesk Revit), og dermed skabe yderligere merværdi og sikre AAB en dynamisk kobling imellem Bygningsdelskortet i Mdoc FM og CAD-løsningen Autodesk Revit. Samtidig integreres Mdoc FM med AABs økonomisystem KTP samt deres egenudviklede byggesags-system. Herved sikre man, at der ikke skabes og /eller indtastes redundante data, og at man undgår spildtid i dagligdagen, ved ikke at skulle indtaste de samme data flere steder. Mdoc FM kan også understøtte brugen af den nye Forvaltnings Klassifikation fra Landsbyggefonden, hvorved AAB kan navngive, strukturere og indberette ud fra de gældende regler.

Arne Tollaksen, projektdirektør i AAB udtaler at man med Mdoc FM får en meget stærk og integrerbar løsning, som kan skabe merværdi hos AAB -og dermed hos lejerne: ”Vi har hos NTI CADcenter – som står bag Mdoc FM – mødt en enestående forståelse for de udfordringer og løsningsmodeller vi ønsker. Det er noget, vi ikke på samme måde har mødt hos andre udbydere af FM-løsninger”.

Mikkel Laurberg, chefkonsulent i NTI CADcenter ser aftalen mellem AAB og NTI CADcenter som et udtryk for at AAB har forståelse for, at et FM-system skal opfylde mange kriterier: ”Brugervenlighed samt integration til CAD- og økonomisystemer er noget, vi har lagt meget vægt på, da vi udviklede Mdoc FM. Og selv om vi, også på prisen, er meget konkurrencedygtige, tror jeg egentlig ikke at det er afgørende. Det vigtigste er at vi er lydhøre, og at vi kan skabe værdi her og nu og i fremtiden”.

Om AAB
AAB administrerer 8.500 boliger i Aarhus og omegn. AAB har 150 ansatte fordelt på administration og drift.
AAB udlejer boliger på http://www.aarhusbolig.dk, der er Aarhus største boligportal. I AARHUSbolig samarbejder alle almene boligorganisationer om udlejning af lejeboliger i Aarhus.

Om Mdoc FM
Facility Management (Drift og vedligehold) har aldrig været vigtigere. En optimering på området kan skabe store værdier og spare mange udgifter for de forskellige bygningsejere som styrer drift- og vedligeholdelsesdata.

Med Mdoc FM - http://www.mdoc.dk/produkter/mdoc-fmer det muligt at styre små som store porteføljer af ejendomme og få dem præsenteret på en struktureret måde. Systemet giver fuld kontrol over ejendomsporteføljens drifts- og vedligeholdelsesopgaver, og kan blandt andet sende remindere og give et samlet overblik over status. Mdoc FM er et uundværligt redskab til at opnå overblik, synergi og sammenhæng i en professionel drift og services i ejendoms- og Facility Management-enheder.

Om NTI CADcenter
NTI CADcenter er blandt de største udbydere af CAD-løsninger i Norden med kontorer i Danmark, Norge og Sverige. NTI CADcenter har mere end 150 medarbejdere og en samlet omsætning på ca. 250 millioner kroner.

NTI CADcenter er certificeret Autodesk Gold Partner samt certificeret Microsoft Gold Partner, og sælger såvel Autodesk løsninger som egenudviklede løsninger. Missionen for NTI CADcenter gruppen er, at skabe værdi for deres kunder ved at tilbyde de bedste softwareløsninger inden for Facility Management, BIM, Digital Prototyping og Plant Industri. Det gøres blandt andet ved aktivt at tage del i kundernes daglige drift. NTI CADcenter leverer ekspert rådgivning og vejledning, kombineret med de bedste uddannelser

NTI A/S
Lejrvej 15
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12252528
P nummer: 1009002266

Send til en kollega

0.047