23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bravida styrker positionen inden for Teknisk Facility Management

Bravida etablerer en selvstændig afdeling, der skal koordinere virksomhedens kernekompetencer inden for Teknisk Facility Management

Teknisk Facility Management (tFM) er et marked i vækst i takt med, at stadig flere virksomheder vælger at koncentrere sig om deres kerneforretning og outsource drift og vedligehold til specialiserede virksomheder.

Derfor etablerer Bravida nu en særlig tFM-afdeling, der skal koordinere virksomhedens kernekompetencer på dette vækstmarked. Bravida kan med den nye afdeling overtage den fulde drift og vedligehold af alle tekniske anlæg og installationer hos kunden. Derudover kan Bravida proaktivt gå ind og styre underleverandører, udarbejde forslag til energibesparende tiltag og optimere vedligeholdelsesplaner, således at den enkelte virksomhed kan opnå økonomiske fordele fra første dag.

Hjælp til alle opgaver
Med den nye afdeling behøver kunderne kun at henvende sig ét sted for at få løst deres opgaver uanset teknisk indhold, og i det nye set up kan Bravida også hjælpe kunderne med den såkaldte bløde Facility Management som rengøring og snerydning.

”Som udgangspunkt er vores område de tekniske installationer, hvor vi både kan fungere som hoved- og underleverandør, men hvis nogle af vores kunder ønsker en total FM løsning, vil vi også hjælpe dem med det via et net af underleverandører,” siger afdelingens leder René Maegaard Knudsen.

René Maegaard Knudsen kommer fra en stilling i TDC, hvor han i godt 10 år har arbejdet som projektleder og sektionsleder i byggeteknisk afdeling, der arbejder med drift og vedligehold af TDCs godt 1000 bygninger.

Den nye afdeling har allerede flere kunder bl.a. Nordea og Datea, og der er lovende forhandlinger i gang med flere andre virksomheder.

Bravida Danmark A/S
Park Allé 373
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14769005
P nummer: 1002954188

Send til en kollega

0.047