23948sdkhjf
Del siden
Annonce

VVS-entreprise på Fyn bygger på kvalitetssikring

Boligerne i Svendborg Andelsboligforening får nyt køkken og bad, som Bravida installerer. Kvalitetssikring er i fokus, og det er til gavn for både beboerne og bygherre.

Montører fra Bravida er i fuld sving i Svendborg Andelsboligforening, afdeling 14. Køkkener og badeværelser fra 1970’erne skiftes ud med nye modeller, og der laves nye hovedføringer til vand og varme fra teknikrum. Det griber ind i beboernes dagligdag, og derfor ses god kontakt til dem som et vigtigt middel for et vellykket projekt med mindst muligt behov for mangelafhjælpning.
Projektet blev i 2011 udbudt af Svendborg Andelsboligforening i samarbejde med Rambøll. Bravida har ud over at kunne tilbyde den rigtige byggefaglige kvalitet til den rigtige pris vundet VS-fagentreprisen ved at fremhæve, at beboerinformation og kvalitetssikring er væsentligt.
Gør det rigtigt første gang
”Det er meget vigtigt for os at have fokus rettet mod de tekniske udførelser, så de bliver optimeret i forhold til tid, kvalitet og arbejdsmiljø. Samtidig skal vi også sørge for at gøre tydeligt for beboerne, hvordan de kan hjælpe os til at hjælpe dem til bedre boligforhold,” siger projektleder Jonas Rendtorff fra Bravida og fortsætter:
”Ved at udføre arbejdet rigtigt første gang undgår vi at skulle vende tilbage til boligen og udbedre mangler. En ekstra runde med håndværkere betyder ikke kun tid og penge, men også gener for beboerne.”
Både boligblokke og klyngehuse i ét plan er omfattet af renoveringsarbejdet. Den mest gennemgribende del gælder klyngehusene, der bliver totalrenoveret. Renoveringsopgaven styrker VS-området for Bravida på Fyn og er med til at vise, at Bravida også her er en kompetent samarbejdspartner i forbindelse med renovering af hundredevis af boliger.
Mens renoveringen står på i en opgang, er beboerne indkvarteret i reserveboliger i naboblokken, og deres ejendele opmagasineret. På den måde bliver deres dagligdag påvirket så lidt som muligt af arbejdet med at installere nyt bad, køkken osv.
Den samlede entreprise bliver udført i tre etaper og skal være færdig i begyndelsen af 2014.

Bravida Danmark A/S
Park Allé 373
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14769005
P nummer: 1002954188

Send til en kollega

0.031