23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Trend rammer Bravida CTS

Bravida er blevet Trend Systemhus, og dermed certificeret til at systemdesigne, programmere, installere og idriftsætte CTS-anlæg fra Trend. Døren er åbnet til flere CTS entreprise- og servicekontrakter.

Bravida er blevet Trend Systemhus og kan fremover tilbyde kunderne samtlige Trend løsninger indenfor CTS, SRO & IBI. Bravidas nye Trend specialister findes i Brøndby, Odense, Aarhus, Aalborg, Esbjerg og Holstebro, hvor både montører, teknikere og sælgere har været på kursus hos Trend i Aarhus for at blive godkendt som Trend leverandør. Michael Jensen, Fagchef for ventilation i Bravida, fortæller:
”Som godkendt Trend Systemhus kan vi nu levere en samlet pakke, hvor vi både installerer de tekniske installationer og overbygger med styring, regulering og overvågning i en samlet Trend-brugerflade. Som Systemhus kan vi samtidig tilbyde kunderne høj produktsikkerhed, fordi de løsninger, vi leverer inden for Trend, alle er anbefalet og godkendt af leverandøren selv.”
Kendt mærke øger mulighederne
Bravida har i flere år været certificeret Regin Partner, men som Trend Systemhus har man nu flere kort at spille. Michael Jensen forklarer:

”Det har klart styrket Bravidas markedsposition på CTS området, at vi nu kan tilbyde fuldt integrerede løsninger fra både Regin og Trend. Nogle entreprenører har Trend-systemet som benchmark, mens andre læner sig op af Regin-systemet, og derfor er det en stor fordel, at vi nu har begge systemer på hylderne.”

Som Trend Systemhus har Bravida også øget mulighederne for at lande servicekontrakter på eksisterende anlæg, da Trend er et de mest udbredte CTS-systemer på det danske marked.

Bravida Danmark A/S
Park Allé 373
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14769005
P nummer: 1002954188

Send til en kollega

0.048