23948sdkhjf

KT Erhvervsbyg A/S: ”Erhvervsbyggeri skal give værdi på bundlinjen”

| Medlemsnyhed | Indrykket af KTerhvervsbyg A/S

Moderne erhvervsbyggeri skal være mere end arkitektur. Nybyg og renoveringer skal give værdi på bundlinjen, højne produktiviteten og styrke konkurrenceevnen.

Erhvervsbygninger opføres først og fremmest for at tilføre værdi til det, som virksomheden foretager sig, ønsker sig og har behov for at udføre. Når det er sagt, har de fysiske rammer stor indflydelse på virksomhedens driftsomkostninger og dens effektivitet. Det ved man godt hos de virksomheder, der skal bygge nyt. Driftsomkostninger er derfor blevet et vigtigt parameter, når de skal bygge nyt.
Moderne erhvervsbyggeri skal være let at vedligeholde og driftsforbruget skal nedsættes, så energiforbruget holdes lavt. Dermed kommer virksomhedens byggeri til at smitte positivt af på bundlinjen. Når der investeres i nybyggeri eller renovering, ønsker man i dag fleksible byggerier, der giver økonomisk vinding. Både indenfor domicilbyggeri, detailhandel og industribyggeri. Der er høje krav om bedst mulig kvalitet, både teknisk, æstetisk og funktionelt. Og så skal indretning være fleksibel nok til, at der er mulighed for ændret anvendelse eller senere tilbygning.
Spørgsmål vedrørende rentabilitet af nybyggeri rettes til KT Erhvervsbyg på Tlf. 75 73 33 66. - www.kterhvervsbyg.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
KTerhvervsbyg A/S

Ryttervangen 18
7323 Give
Danmark
KTerhvervsbyg A/S

Send til en kollega

0.125