23948sdkhjf
Del siden
Annonce

PROFINET IO sikkerhedsscanner - Pålidelig sikkerhed er tilgængelig overalt i netværket

Med S3000 Profinet bliver det nu muligt at koble sikkerhedsscannere direkte på ProfiNet PLC’ere. Hermed opnår PROFINET brugere en hurtig diagnostisk fra et central punkt, ubesværet, pålidelig og produktiv sikring af netværket.

>> Direkte opkobling af sikkerhedskomponenter fra SICK til ProfiNet – PROFIsafe kan foregå på to måder: Enten via EFi Profinet gateway, som man kender med sikkerhedslysgitre og standardsikkerhedsscannere eller via ProfiNet IO, der har integreret gatewayen i scanneren. De nye S3000 Advanced og Professionel er modulopbyggede enheder hvor scannerhoved, IO modul og stik kan sammensættes til brug for kobber kabler eller optisk transmission. I modsætning til standardsikkerhedsscannere har IO scannerne ikke brug for lokale inputs, men får sine inputs direkte fra den PLC som den er koblet op til. Dette gælder også på output siden hvor der via Profinetsafe kommunikeres direkte med PLC’en og dennes output.


S3000 IO tilbyder sikkerhedsfelter med en rækkevidde på 4 m, 5,5 m eller 7 m. Advanced IO tilbyder 4 sikkerhedsfelter imens Professionel serien giver mulighed for op til 8 sikkerhedsfelter.
Med simultant sikkerhedsfeltovervågning giver scannerne mulighed for at monitorere to uafhængige sikkerhedsfelter på samme tid. Begge inputs signaler kommunikeres uafhængigt af hinanden til PLC’en. En Profinet IO scanner anvendes til sikring af maskiner og anlæg med PROFINET netværk, hvor den løser en lang række sikkerhedsopgaver såsom beskyttelse i forbindelse med transfervogne, robotceller, montageanlæg, exit/entry med videre.


PROFINET brugere får med IO scannerne adgang til hurtig diagnostisk fra en central punk, pålidelig og produktiv sikring og en omkostningseffektiv udnyttelse af netværket. Scannerens konfiguration lægger gemt i memory plug’en, som gør omskiftning af en scanner let, da den nye enhed er fuldt programmeret i det øjeblik plugen er sat i den nye scanner. Ved konfiguration til flere enheder er det tilsvarende simpelt at klone en memoryplug og indsætte de nye plugs i de relevante scannere.

Hvordan får jeg mere information?

Hør mere om sensoren på Automatik 2012 i Brøndby den 11. -13. september, hvor SICK udstiller på stand 1250

Ring direkte til specialist Peter Grøndahl og hør mere
tlf.: 45942417, pgr@sick.dk
>>Datablad klik her

SICK A/S
Lejervej 17, st. tv.
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311
P nummer: 1002550225

Kontaktperson

EK
Esben Ketler
Marketingchef
+45 4594 2437 ketler@sick.dk

Send til en kollega

0.047